Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Penészes sajtot egyáltalán...

Piroska és a farkas kérdése:

Penészes sajtot egyáltalán nem lehet enni babavárás alatt?

Figyelt kérdés
Már 38 hete nem ettem... :), de holnap az lenne az ebéd egyik alkotórésze, sütve.Van köztetek olyan, aki evett ilyesmit, vagy ez veszélyes, akár 1 alkalommal is, és én egyek vmi mást holnap? Már néha nem tudom, hogy mi az ami ijesztgetés, és mi az, amire valóban oda kell figyelni.
2014. márc. 12. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
én ettem, és nem lett semmi bajom töle :)
2014. márc. 12. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én mindig hozattam a férjemmel, és ő mindig hozott is, pedig orvos, és gondolom szólt volna, ha mérget kérek. :)) Viccet félretéve: edd nyugodtan.
2014. márc. 12. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem egyél nyugodtan, ha kívánod :) főleg, hogy meg lesz sütve...
2014. márc. 12. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak azért nem ajánlják, mert könnyen romlik. De nincs benne semmi mérgező. Ha nem járt le, normálisan tárolták, edd nyugodtan. Én is ettem, többször is :)

38 hkm

2014. márc. 12. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem a penésszel szokott baj lenni, hanem ha nyers tejből készül a hosszan érlelt sajt, amiatt nem ajánlják. Abból lehet baj, nem feltétlenül lesz, de lehet, ha peched van.
2014. márc. 12. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
nem azzal van a baj, hogy könnyen romlik, hanem mert nem pasztörözött...ezért könnyen fertözött lehet listéria baktériummal..egyébként tiltolistán van..de én sem törödtem vele... :S
2014. márc. 12. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:

én simàn megettem a camambert meg a pàlpusztaivsajtot! semmi nem tőrtént jòl esett!

38hkm.

2014. márc. 12. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert egyik sem nyerstejből készült, utolsó, azért...
2014. márc. 13. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!