A vitaminpótlás elég lehet, hogy megmaradjon a babánk barna folyás "foltok" esetén?
Sziasztok! Elég rossz helyzetben vagyok, vagyis én úgy érzem. Angliában élünk párommal. Az első babát várjuk, szóval tapasztalatlan vagyok és tanácstalan. Másfél éve már elment egy baba. Itt nem foglalkoznak az emberrel, amíg el nem éri az első scann idejét, a 12 hetet. Legutóbb reggel kezdődött pecsételéssel, délre el is ment a baba, rohantunk orvoshoz és azt mondták, hogy soha nem is voltam terhes. Már tudom, hogy a beágyazódás nem volt eredményes, hiába voltak a tesztjeim pozitívak (de csak pár napig).
Most elméletileg 5 hetes és 6 napos kismama vagyok, szóval a beágyazódásnak már rég meg kellett történnie.
Pár napja barnás foltokat tapasztalok és szúrkál a hasam, de közel sincs a menstruációs fájdalmakhoz. MagneB6-ot szedek és tegnap beszereztem az itteni elméletileg legjobb terhesvitamint.
Lehet együtt szedni ezt a kétfajta vitamint? A terhesvitamin tartalmaz 18 féle vitamint köztük a Magnéziumot és a B6-ot is. Elég lehet ez a vitamin, hogy ne veszítsük el most a babát? Itt sajnos nem írnak fel az orvosok se utrogestánt se duphastont.
Nem tudom, hogy mitévő legyek. Az itteni segítséggel nem megyek sokra.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Szedd nyugodtan együtt őket, én még ajánlom az E-vitamint is mellé! Én vérezgettem az elején és ezt írta fel a nőgyógyász, napi 3*1-et.
Bevált, jövő hétvégén lesz két éves és békésen szuszog a szobájában :)
Egyébként nem tudsz elmenni magánkórházba? Ott se írnának gyógyszert?
Esetleg nincs egy patikus ismerősöd? ...
Voltál már a GP-nél? Hasonló okok miatt vesztettünk el mi is egy babát 4 éve, mert azt mondták, hogy akkor menjek vissza, ha betöltöm a 12 hetet. Aztán más városrészbe költöztünk, megint terhes lettem. Itt már más az eljárás. A 8. hét körül van az első vérvétel, s ha elmondod, hogy volt már vetélésed, akkor jobban figyelnek rád.
Egyébként próbálj minél többet feküdni. Szedj vitamint, folsavat és MagneB6-ot! Nekem a magyarországi orvosom még No-Spa-t is javasolt az első trimeszterre.
Szurkolok! Minden rendben lesz! :)
Nem akarlak megrémiszteni, de nekem így kezdődött a méhen kívüli terhességem. Itt, Angliában szintén, decemberben.
Az tény, hogy nem fog felírni senki progeszteront, sajnos. :( Tudom, mert egyébként első körben én is azt hittem, hogy ezért van a barnázás, mert progeszteron pótlásra lenne szükségem. Végül, borzalmas hajcihő árán kiderült, hogy méhen kívüli terhesség.
De ezt is már csak akkor hajlandóak vizsgálni, ha már rendes a vérzésed. Sajnos. :(
Talán 2 vetélés után kezdenek vizsgálni, ha jól emlékszem ezt mondták. Ha van lehetőséged magán nőgyógyászhoz menni, akkor talán ott sikerrel járhatsz.
Vagy esetleg a kórházban kihisztizni egy scant, hogy kizárják a méhen kívülit.
Mondjuk nekem van már egy kisfiam, akit még otthon szültem, szintén progeszteron pótlással maradt meg. Én a következő terhességemet az otthoni orvosommal is felügyeltetem, párhuzamosan az itteni rendszerrel.
Sajnálom a helyzetedet, tudom milyen ez a tehetetlen düh! :( A legjobbakat kívánom, szorítok, hogy végül semmi komoly ne legyen!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Holnap délelőtt szeretnék elmenni a GP-hez, lefogadom, hogy csak időpontot fog adni. De szerencsére jövőhéten szabin leszek. Pihenhetek is és elmehetek vizsgálatokra, feltéve ha szóbaállnak velem. Most hogy szedem renszeresen a MagneB6-ot és a terhevitamint már jobban érzem magam. Délután már nem is szúrkált a hasam. Az viszont, hogy rögtön nem folytatódott erős vérzéssel egy kis bizalommal tölt el.
Még van egy ötletem, ha addig nem lesz nagyobb baj. Az egyik ismerősöm a napokban jön vissza, talàn tud nekem íratni gyógyszert.
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat, a bíztatást és szurkolást mégjobban! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!