A vitaminpótlás elég lehet, hogy megmaradjon a babánk barna folyás "foltok" esetén?
Sziasztok! Elég rossz helyzetben vagyok, vagyis én úgy érzem. Angliában élünk párommal. Az első babát várjuk, szóval tapasztalatlan vagyok és tanácstalan. Másfél éve már elment egy baba. Itt nem foglalkoznak az emberrel, amíg el nem éri az első scann idejét, a 12 hetet. Legutóbb reggel kezdődött pecsételéssel, délre el is ment a baba, rohantunk orvoshoz és azt mondták, hogy soha nem is voltam terhes. Már tudom, hogy a beágyazódás nem volt eredményes, hiába voltak a tesztjeim pozitívak (de csak pár napig).
Most elméletileg 5 hetes és 6 napos kismama vagyok, szóval a beágyazódásnak már rég meg kellett történnie.
Pár napja barnás foltokat tapasztalok és szúrkál a hasam, de közel sincs a menstruációs fájdalmakhoz. MagneB6-ot szedek és tegnap beszereztem az itteni elméletileg legjobb terhesvitamint.
Lehet együtt szedni ezt a kétfajta vitamint? A terhesvitamin tartalmaz 18 féle vitamint köztük a Magnéziumot és a B6-ot is. Elég lehet ez a vitamin, hogy ne veszítsük el most a babát? Itt sajnos nem írnak fel az orvosok se utrogestánt se duphastont.
Nem tudom, hogy mitévő legyek. Az itteni segítséggel nem megyek sokra.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Nagyon örülök és GRATULÁLOK! Vigyázz magatokra!
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!