Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vitaminpótlás elég lehet,...

A vitaminpótlás elég lehet, hogy megmaradjon a babánk barna folyás "foltok" esetén?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elég rossz helyzetben vagyok, vagyis én úgy érzem. Angliában élünk párommal. Az első babát várjuk, szóval tapasztalatlan vagyok és tanácstalan. Másfél éve már elment egy baba. Itt nem foglalkoznak az emberrel, amíg el nem éri az első scann idejét, a 12 hetet. Legutóbb reggel kezdődött pecsételéssel, délre el is ment a baba, rohantunk orvoshoz és azt mondták, hogy soha nem is voltam terhes. Már tudom, hogy a beágyazódás nem volt eredményes, hiába voltak a tesztjeim pozitívak (de csak pár napig).

Most elméletileg 5 hetes és 6 napos kismama vagyok, szóval a beágyazódásnak már rég meg kellett történnie.

Pár napja barnás foltokat tapasztalok és szúrkál a hasam, de közel sincs a menstruációs fájdalmakhoz. MagneB6-ot szedek és tegnap beszereztem az itteni elméletileg legjobb terhesvitamint.

Lehet együtt szedni ezt a kétfajta vitamint? A terhesvitamin tartalmaz 18 féle vitamint köztük a Magnéziumot és a B6-ot is. Elég lehet ez a vitamin, hogy ne veszítsük el most a babát? Itt sajnos nem írnak fel az orvosok se utrogestánt se duphastont.

Nem tudom, hogy mitévő legyek. Az itteni segítséggel nem megyek sokra.

Előre is köszönöm a tanácsokat.

2014. jan. 30. 22:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Remélem sikerrel jártok!

Az E-vitamin pedig tényleg segíthet!

Írj majd!

2014. jan. 31. 11:05
 12/22 anonim ***** válasza:
Szia nekem barnázásra a duphatson mellé rutascorbint irtak ki hogy jobban be nirjon ágyazodni. Ez végülias C vitamin. Szedj azt is. remélem a legjobbakat
2014. jan. 31. 21:14
 13/22 A kérdező kommentje:

Hálás vagyok a tanácsaitokért! Most úgy néz ki, hogy hétfőre idér egy doboz. A gond az, hogy egy családbarát intézi, aki kórházban dolgozik és napi egy szemnél nem engedélyez többet. Igazából rajta áll az egész, mert vagy szedem egyesével vagy egyáltalán nem. 100mg-os hüvelykúpot küld.

Màr nagyon ideges is vagyok, tegnap volt pár csepp pirosas vér, de azóta meg egyáltalán semmi. Azt hittem, hogy ennyi volt, és most vesztem el, de azóta semmi. Egy kis remény van még, de nem tudom, hogy ennyi gyógyszer elég lehet e.

Most azt üzente az ismerősöm, hogy tilos lenne dolgoznom. Most egy hétig nem dolgozok, de utána sajnos nem tehetem meg. :(

:( :( :( :(

2014. febr. 1. 12:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok! Vigyázz magadra és tényleg próbálj meg szabira menni, vagy valahogy könnyített munkát kérni!
2014. febr. 1. 15:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Napi egy? Ő orvos vagy lopja a gyógyszert és nem tud többet adni?
2014. febr. 1. 18:59
 16/22 A kérdező kommentje:

Nővér az újszülött osztályon. Úgy íratta fel, a hugom váltotta ki. Azt mondta, hogy megkérdezte a szülész, nőgyógyász ismerősét (aki felírt neki) és ő mondta, hogy ha többet szedek be, az májkárosodást okoz.

Mindehol azt olvastam, hogy 4-6 szem. Mindenesetre hétfőn felhívom a nőgyógyászt, akihez otthon jártam. Hátha tud valami okosat mondani.

Szedjem vagy ne...

A háziorvoshoz is elmegyek. Legalább egy védőoltást kapok, ha mást nem. Egy elég szép tüdőgyulladáson vagyok túl. Lehet az is közrejátszik az "állapotomhoz". :(

2014. febr. 2. 01:20
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát nekwm a duphastonbol anno 3×1et kellett szednem a 12.hétig de nem tudom hány miliset. Remélem a legjobbakat.
2014. febr. 2. 14:12
 18/22 A kérdező kommentje:

Este szóltak, hogy két doboz jön és 3x1-et szedjek. :) végre közelebb van a valósághoz. Így most 20 napra lesz gyógyszerem. Megpróbálok a háziorvossal beszélni, hátha ír fel ha már elkezdtem.

Interneten utánanéztem, hogy lehet e kapni. Némelyik nem is ugyanaz. Egyet találtam, ami egy doboz 40font. :/ (12ezer forint) El kérik az árát recept nélkül. Addig még küldhetnek is. Meg ha muszáj, akkor rendelek, csak a kiszállítás 14-21 munkanap. Már ma megkéne rendelnem.

Hála Istennek még minden rendben, nem lett komolyabb, a baba még megvan és ma érkezik a gyógyszer is. Köszönöm a tanácsokat és a drukkot! Ha lesz fejlemény, azért még írok.

2014. febr. 3. 09:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Hogy érted,hogy nem ugyanaz? Azt kell figyelni,hogy hány mg-os!Magyar oldalakon nézted? Sokan árulják a megmaradt dobozaikat és itt kb. 2-3 ezerért nem egy dobozzal kapsz.A 3X1 már legalább egy reális adag.Ha már elkezdted semmiképpen se hagyd abba!
2014. febr. 3. 12:16
 20/22 anonim ***** válasza:

szuper, így tovább! :)

remélem sikerül elegendő utánpótlást kapnod!

2014. febr. 3. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!