24hkm vagyok. Eddig csupán 3 kg-ot híztam. Nem kevés ez nagyon? 3. bébim lesz.
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy a 3. babával sokkal könnyebben jönnek fel a kilók. Eszek rendesen, bár kívánós nem vagyok, de megeszek mindent, ami jól esik.2014. márc. 12. 11:36
1/7 anonim válasza:
szia! 26 hetes vagyok, 4 kilót híztam (55 kg-val kezdtem), a babánk pedig még így is 1 héttel nagyobb a koránál. nem feltétlenül kell több tíz kilót hízni. B.nőm ikrekkel ment 6 kg plusszal szülni, mindkét fiú makk egészséges!
4/7 anonim válasza:
20 hetes vagyok fél kilót híztam eddig. :D
5/7 anonim válasza:
Én is 24 hetes vagyok, eddig 0-1kg-ot híztam. Azért így írom, mert szinte napi szinten nézem a súlyom és e között a két érték között ingadozik. Én nagyon örülök neki, mert nagyon túlsúlyos vagyok. Az első terhességemnél is az voltam, bár nem ennyire, akkor 4kg híztam a 24. hétig. Kérdés, hogy neked normális-e a súlyod.
6/7 anonim válasza:
Én 29 hetes vagyok és szintén 3 kg-ot híztam eddig (és ebből ugye már több mint 1 kb a baba). A védőnő tegnap nagyon megdícsért, hogy ez dícséretes és csak így tovább. Ha a baba méretei rendben vannak, és elegendő a magzatvíz akkor az a jó minél kevesebbet hízik az ember.
Úgyhogy neked is: csak így tovább! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. 56 kg-mal kezdtem a terhességet, 59-et mutat most a mérleg, úgyhogy akkor megnyugszom.
2014. márc. 13. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!