Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Toxoplasma vizsgálat?! Válaszo...

Toxoplasma vizsgálat?! Válaszokat kérek létszi!

Figyelt kérdés
17hetes terhes vagyok ! Csináltak ilyen vizsgálatot az eredménye az lett :Nem fertőzőtt nem is védett ugy félek h elkapom mert nyers húst is szoktam fogni mível főzni kell van 3kutyám és falun lakunk ?! Tapasztalatok ezzel kapcsolatba?

2014. márc. 11. 18:46
1 2
 11/11 Snapette ***** válasza:

Attól, hogy szájon nyalt nem kaphatod el, az ürülékkel terjed, és kutyákban jóval ritkább, mint a macskákban. Azt egyéb okokból nem javasolnám, hogy a kutyád szájon nyaljon, rengeteg más gyönyörűséget lehet kapni a kutyáktól.

Amire vigyázni kell: a nyers hús, zöldségek, és a kertben való munka, ugyanis a földön, fűben lehet állati ürülék, nem muszáj annak frissnek lennie, hogy észrevedd. Mindig moss alaposan kezet ezekkel való munka után. A toxoplazma fertőzés szimptómái olyanok, mint egy enyhe hűlésé, úgyhogy ha ilyet tapasztalsz a hűlés folytatása nélkül, akkor csináltass még egy vizsgálatot. Egyébként ha van kerted és állataid akkor ésszerű minden vizsgálat alkalmával elvégeztetni a toxot is. Nálunk nem volt ingyenes, de én mindig kértem külön és megcsinálták. Mindenki mondta, hogy fölösleges, de én így voltam nyugodt, és kész.

2014. márc. 12. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!