Toxoplasma vizsgálat?! Válaszokat kérek létszi!
Figyelt kérdés
17hetes terhes vagyok ! Csináltak ilyen vizsgálatot az eredménye az lett :Nem fertőzőtt nem is védett ugy félek h elkapom mert nyers húst is szoktam fogni mível főzni kell van 3kutyám és falun lakunk ?! Tapasztalatok ezzel kapcsolatba?2014. márc. 11. 18:46
1/11 anonim válasza:
Én sem estem át rajta. 2 terhességem volt. Nekünk is van 3 macskánk. Hús után moss kezet, az állatok ürülékét pedig a férjed intézze.
2/11 anonim válasza:
Úgy tudom, kutyától nem lehet elkapni, csak macskától, papagájtól meg még néhány állattól. Nyers hús után moss kezet, meg az is hatásos, ha a friss húst egy napra mélyhűtőbe rakod, akkor már nem lehet fertőző.
3/11 anonim válasza:
Én azzal nyugtattam magam,hogy egész életemben jóban voltam az állatokkal, meg gyerekként az ember azért csinál furcsaságokat... Ezek ellenére nem fertőződtem meg, akkor reménykedem,hogy ezek után sem.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem minden eredményem negatív!és a vèdőnőm azt álitja h a negativ azt jelenti h már átestem rajta és nem vagyok fertőzőtt?? Nem értem én ezt
2014. márc. 11. 19:37
5/11 anonim válasza:
Nekem is negatív ami azzal egyenlő, hogy nem voltam még fertőzött.
6/11 anonim válasza:
Használj gumikesztyűt a nyers húshoz, és alaposan moss el minden nyers húsos dolgot.
7/11 anonim válasza:
Én sem estem át eddig, második babánkat várom. Szintén falun lakom, főzni is szoktam, van kutyánk, macskánk... Ha eddig nem estél át rajta, valószínűleg most sem fogsz, mivel eleve jobban odafigyelsz. Moss kezet gyakrabban!
8/11 anonim válasza:
Kutyától nem kaphatod el, sőt a nyers hústól sem. Csak macskától és zöldségektől. Arra figyelj, hogy még a hűtőbe se rakjál mosatlan zöldséget mert az is feertőzhet ha a hűtőben elterjednek a bacik.
Barátnőm állatorvos, macskamenhelyen is dolgozott régebben, erre pont terhesen kapta el.
9/11 anonim válasza:
a védőnőd rosszul tudja, a negatív azt jelenti hogy még nem estél át rajta, de nem is vagy jelenleg fertőzött. Ha pozitív lenne, akkor átestél rajta
10/11 A kérdező kommentje:
Ma reggel még a kutyám is szájon nyalt rohantam a fűrdőbe teljesen kivagyok h elkapom ezt a szart de barátom azt mondta h akkor menjek be valami gumiszobába.Mert ha csak a buszra felszálok ott is bármit elkaphatok!! :\
2014. márc. 12. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!