Más is undorítónak érzi magát az utolsó hónapra?
Na-na!! Ezek már a depró első jelei! Foglald le magad inkább, ne agyalj ilyen hülyeségeken! Nekem elég nagy a pocim, de én sokat gyönyörködök benne (olyan kis formás, amikor a bab nem rángatja jobbra-balra(-:) 15 kilót híztam már (35. hét)és ez még csak rosszabb lesz, tiszta ragya az arcom, alig tudok néha mozogni, úgy megyek mint egy kacsa... de nem gondolom, hogy undorító lennék. Otthon sem vagyok elnyúlt göncökben, nem hagyom el magam, néha csinálok frizurát, a napi 30-60 perces sétára (pihire vagyok ítélve, de egy kis levegő kell), férjemmel való kimozdulásra megcsinálom a hajam, felöltözök rendesen (nem tréningben megyek), néha még sminkelek is. Karácsonyra turiztam egy tök jó kötött hosszú ujjú, hosszú ruhát...most épp ahhoz csinálok övet (a pocim alá), vettem hozzá vastagabb kismami harisnyát.
Szóval! Ne szomorodj el, biztos nincs olyan nagy baj, a férjednek biztos nagyon szép vagy, a többiek meg kit érdekelnek?
Aranyosak vagytok :) Köszönöm a bíztatást ! Az a baj hogy már nagyon hamar elfáradok és ez sajnos az arcomon is nagyon látszódik, ez zavar a legjobban mert szerintem nagyon megváltoztak a vonásaim , és sajnos a fészek rakó ösztön miatt állandó takaríthat nékem van :)egészen az utolsó hónapig nagyon élveztem a terhességet de mostanra elfáradtam.. a picit meg már nagyon várjuk a férjemmel, kiváncsiak vagyunk hogy milyen lesz, szerintem ha megszületik akkor fogok már ilyeneken töprengeni...
Mindenkinek boldog baba várást :) !!!
Szia. Én pont ellenkezőleg voltam. Mivel nem vizesedtem, nem is nagyon híztam és én nagyon jókat aludtam a szopipárna segítségével, havonta mentem a kozmetikusomhoz szemöldök-szempillára és néha arctisztításra, én nagyon jól éreztem magam a bőrömben a terhesség alatt, a végén is. Teljes értékű nőnek. :) Most inkább anya vagyok mint nő. :) De majd ha lesz időm magamra akkor ez is változni fog. Ne aggódj, természetes hogy így érzel, van akit jobban, van akit kevésbé és van akit egyáltalán nem visel meg a terhesség.
Én már alig várom hogy újra állapotos legyek!
Nagyon sok boldogságot kívánok!
2 és fél hónapos kislány anyukája
Igaz, en mar "reg" szultem, a babam 8 honapos.
A terhesseg elejet imadtam, csinosnak ereztem magam, egeszen addig, amig a pocakom hatalmasra nem nott, ugy a 7. honapol kezdve legszivesebben elbujtam volna, annyira csunyanak ereztem magam. Nem szedtem fel annyira sokat, de a pocakom hatalmas volt. Szerencsere telen szultem, igy mindenhova kabatban mentem, nem akartam levenni sem, idetlennek ereztem magam.
Utolag visszanezve par kepet, nem is voltam csunya! Sot!
A kilokat meg le lehet adni, ha ettol feltek. Nekem mind lement a szoptatassal, most a lanyom eppen fogzik, a ferjem is es en is szinte lesovanyodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!