Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi penzt szokas adni az...

Mennyi penzt szokas adni az orvosnak ha nem mondja magatol es o a doktorom?

Figyelt kérdés

a szulesznonek 15000 gondoltam a parom a dokimnak 30000-et szerintetek az nem keves?en 50000-re gondoltam de a parom tiltakozik hogy az rengeteg,felek hogy az keves es nehogy ugy banjon velem utana ha megkapja a boritekot.

Ti mennyit adtatok?ja es ha csaszaroznak akkor mas az osszeg?

2009. dec. 14. 09:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Annyit adj,amennyit tudsz!

Én 50.000Ft-ot fogok adni,mert kb annyi lesz az egyszeri szülési segély!:(

Amúgy az egyszeri vizsgálatot szorozd meg tízzel...a nődokinak annyit szoktak sokan adni szüléskor!Rengeteg:(!

Az én dokimnál 7000Ft egy vizsgálat,tehát 70.000et biztos várni fog tőlem......

2009. dec. 14. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:
A szülésznőnek nem adtam semmit, a dokinak 25 ezret. A férjem még azt is sokallja. Persze ezt is a varratszedéskor. Nem lesz könnyebb a szülésed, mivel utána szokás oda adni. Úgyhogy valójában teljesen mindegy mennyit adsz! Holnap után úgysem ismer már meg. Sajnos ez a tapasztalatom...
2009. dec. 15. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a Péterfiben fogok szülni, de nem tudom mennyit szokás ott adni. A baj az, hogy nem Pesti vagyok, hanem az itthoni dokim ajánl ott valakit, akinél szülni fogok. Császár lesz, ez már tuti. Mennyi ott a tarifa? dr. Csősz Györgyről van szó.
2009. dec. 15. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!