Mennyit szokás fizetni a fogadott orvosnak?
Figyelt kérdés
Van egy fogadott dokim, vagyis nem tudom, hogy mennyire számol annak, egyik ismerős legjobb barátja, és ő szervezett hozzá engem. Klinikára járok hozzá, nem magánrendelésre. Én úgy gondoltam, hogy vizsgálatonként 2000. Ez sok, vagy kevés? Mennyi az ideáli, ha klinikára járok? Perrsze szülésnél többet fog majd kapni2009. szept. 2. 16:25
1/5 anonim válasza:
Hasonlóan járok egy orvoshoz, ha felhívom és bent van mehetek hozzá, de nem mindig szoktam fizetni. Ha adok pénzt 5000-et, mert annyi a magánrendelése is.
2/5 anonim válasza:
Magánrendelésre jártam havonta 7000Ft volt, a szülésért pedig 30000Ft-ot adtunk neki, de egy percig nem bántam meg mert végig mellettünk volt, még a szülést is ő vezette le, a szülésznőnek szinte nem is volt dolga, mindenkinek ilyen orvost kívánok,
Boldog babavárást,
3 hetes kislány anyucija:)
3/5 anonim válasza:
Szülésnél 40 ezret adtam, mert megkérdeztem, és ő ezt az összeget mondta. Magánrendelésen 6000 Ft. Volt, hogy behívott a kórházba is, a kötelező ultrahangra, meg az utolsó havi vizsgálatokra, de ott nem fizettem neki semmit.
4/5 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy kb. a rendelési díj tízszresét szokás adni szülésnél. Nálunk 5000 egy vizsgálat, így 50000-re gondoltunk.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Azén dokim rendelésén 10.000 Ft-ot kér. Én megkérdeztem tőle az egyik alkalomkor,hogy ő nála hogy megy ez a dolog.
Azt mondta,hogy ő a kismamára bizza azt, hogy mennyit gondol az elvégzett munkájáért.
Kérdezősködtem a kismama ismerősök között, és arra jutottam,hogy 30.000 Ft amit fog kapni. Legalább is ennyit mondogattak.
32 hetes győri pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!