Mennyi penzt szokas adni az orvosnak ha nem mondja magatol es o a doktorom?
a szulesznonek 15000 gondoltam a parom a dokimnak 30000-et szerintetek az nem keves?en 50000-re gondoltam de a parom tiltakozik hogy az rengeteg,felek hogy az keves es nehogy ugy banjon velem utana ha megkapja a boritekot.
Ti mennyit adtatok?ja es ha csaszaroznak akkor mas az osszeg?
Mindenki annyit ad amennyit tud! Én pl. még annyit se fogok adni amit írtál. Magánrendelésre járok a dokimhoz egész terhességem alatt havi 6000Ft-ot kap, ezt is épp elég kiperkálni. A szülés után pedig csak a varratszedésnél adok neki valamennyit, amikor már mehetünk haza. A sógornőm pl. nem is adott pénzt, mert nem volt bent a dokija amikor hazamehettek.
Nem magánklinikán fogok szülni, sima városi kórházban, semmi extra szolgáltatás nincs.,
19h kismama
Én a szülésznőnek nem adtam, nem fogadott volt, és nem is túl lelkes. A dokimnak 50-et adtam, de a várandósságom alatt egy fillért sem, mivel nem magán rendelésre jártam hozzá. Ő úgymond "fogadott" volt, a vasárnap délutánját és az egész éjjelt velem töltötte, plusz nagyon rendes volt, és ennyi volt a max, amit adni tudtam. (Kb. az anyasági támogatás felkerekítve.)
Mindenképpen jól kell, hogy bánjon veled, akkor is, ha egyáltalán nem adnál pénzt.
Szia!
Terhesség alatt magánrendelésre jártam, havi 16000.- és a szülésért (császár)100.000.- adtam.
Én a kismamáktól érdeklődtem a kórházban, mennyi a doki tarifája. De annyit adj, amennyit tudsz nélkülözni!!
Szomorú, hogy elvárják sajnos!! Üdv.
A borítékot utólag add oda. Ez fontos. Egyébként a vizsgálati pénz 10-szerese szokott a "tarifa" lenni, ami egyes orvosknál nagyon sok. Az 50.000 Ft-ot olyan reálisnak látom, bár ez is nagyon sok pénz!
Szerintem szüljetek, majd meglátod, hogyan segít, és aztán lehet,a párod is azt fogja mondani, hogy megérdemli az 50.000 Ft-ot, vagy Te fogod azt mondani, hogy még a 30.000 Ft is sok.
A császár szerintem műtétnek számít, a fene tudja, hogy az többet ér-e. Nekem ez van kilátásban, de majd meglátjuk
Viszont én nem szándékozom pénzt adni a szülésnőnek császár esetén.
Minden jót!
(31. hetes mami)
Én azt gondoltam, hogy a császár az kevesebb, mert ott hamarabb végez, nem "foglalom" le annyi idejét.
Én is 5.000-et fizetek a rendelésen, így 50.000-et szánunk a szülésre. Szülésznőt nem akarok fogadni, én 15-20.000 körül hallottam, hogy szoktak adni.
És valóban, csak utólag szabad odaadni. Én max. meg vagyok elégedve a dokimmal, nekem egyértelmű, hogy adunk neki.
32 hetes
Szia!
Nekem faros fekvés miatt tervezett császáros volt a lányom. Végig SZTK-s rendelésre jártam hozzá, és egy forintot sem fizettünk neki. De a végén nagyon diplomatikusan azt mondta, hogy a kollegái ilyen árban dolgoznak, de ha nem felel meg, akkor tud olcsóbbat is... Végül 60.000 a "kollegák tarifája", és annyit adtunk neki varratszedéskor. Ja, és Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!