17+3 hetes vagyok, tegnap éreztem először konkrétan a babát, ma viszont megint csak sejtettem a motoszkálást. Vajon jól van ez így? Megijedtem, hogy ma nem érzem annyira.
Szió
Teljesen normális, hogy nem mindig érzed intenzíven, hisz gondolj csak bele, ő is többféle mozgást végez: van amikor csak kaparászik a kis kezével, és van hogy rugdos, vagy evickél a helyváltoztatáshoz, stb... ezeket te is mindig másféleképpen érzed.
Meg lehet, hogy lustább időszakjai is lesznek, mikor alig-alig mocorog majd, de ne ijedj meg, az is lehet normális, pl egyes pocakbérlők a frontokra aluszékonysággal reagálhatnak.
Szóval nyugi! Nincs mindig pocakfoci :)
Ahogy az előttem lévő válaszoló is írta, nem mindig mocorog ugyan úgy, de még ugyan annyit sem. Én is megijedtem, mikor két napig majd kirúgta a "ház" oldalát, aztán a következő napon egyáltalán nem éreztem. Mikor ezt többször is megcsinálta, hát elég idegfeszítő volt. De ne aggódj!
Egy 4 hónapos kislány anyukája
ha ez megnyugtat,a 2.babámmal vagyok várandós.és már szerintem a 12.héttől érzem őt,hol jobban hol abszolút nem.viszont most 16+5naposan éreztem egy határozott rúgást tőle.azóta sem :-)
de ha érdekel,milyenek is a magzatmozgások,nagyjából hol kell érezni,menj föl a pampers oldalra és keresd az interaktív mozgásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!