Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! 9 hetes terhes...

Segítség! 9 hetes terhes vagyok és menstruációs görcseim vannak. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap délután kezdődött. Kb.5 percig tartott. Azt gondoltam, a méhem készül hogy legyen helye a babának. Ma többször is voltak görcseim. Kb.5 percig tartott. Legutóbb 20 perce volt ilyen görcsöm. 10 percig tartott. 10-es skálán 5-ös, 6-os a fájdalmam. Nem vérzek, de mindjárt megjön érzésem van. Nem szeretnék feleslegesen ügyeletre rohangálni
2014. márc. 8. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Pedig bemehetnél akár felesleges akár nem, a gyerekedről van szó!
2014. márc. 8. 22:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Szedsz magnéziumot? Ha nem akkor itt az ideje. Az erős görcsök méhösszehúzódásra utalnak, ha nem veszed komolyan vetélést okozhat. (Napi minimum 1000-1500 mg-ra van szükség, de van akinek még ennél is sokkal többre). Magnerot vagy Magnesi citriti esetleg (Sanofi-s) Magne B6.

Boldog babavárást!

2014. márc. 8. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 30hetesen voltak erős görcseim kb.20-30percenként, bent tartottak a kórházba koraszülés veszélye miatt(nálad vetélés is lehet belőle sajnos) és napi 3x 2db magnéziumot (1000mg/2db) kellett szednem. Szóval a 2.válaszolónak igaza van,magnézium,magnézium!! De előtte ORVOS!!! Tényleg ne halogasd,nehogy késő legyen! Első voltam. Remélem minden oké lesz,szurkolok!! Minden jót :-) 6hós fiú anyukája
2014. márc. 8. 23:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat!!

Êszrevettem akkor vannak görcseim, mikor teàt iszom

2014. márc. 8. 23:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Milyen teát?
2014. márc. 9. 11:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Hibiszkus tea
2014. márc. 9. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Minek iszol ilyen teát? hagyd abba
2014. márc. 9. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy nem a teától görcsölsz
2014. márc. 9. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!