30 hetes terhes vagyok és elég sűrűn (fél óránként-óránként) vannak menstruációs görcseim és nagyon sokat keményedik a hasam. Mi lehet ez?
Nem jóslók, az még ilyenkor iszonyat korai lenne. És igen, lehetséges, hogy nyílik a méhszáj, szóval doki! Engem befektettek a múlt héten éppen emiatt. Amint bementem, rögtön kaptam egy tüdőérlelő injekciót, hogy koraszülés esetén a baba tüdeje már kicsit felkészültebb legyen. Aztán szerencsére nem volt gond, csak most már 2100-as a méhszájam. Sokat kell pihennem, nem nagyon szabad magam megerőltetni.
Szóval mindenképpen menj el dokihoz! Ja, amúgy szintén 30 hetes vagyok. Nekem amúgy kiderült, hogy a rengeteg keményedés attól volt, hogy sokat nőtt a pocim (1 hét alatt 4 centit). De ennek ellenére a méhszáj nyílik a keményedéstől, szóval lásson orvos!
Én nem csak dokit kérdeznék, hanem inkább bemennék egy szülészetre egy ctgre... Hidegfront van.
Másfél éve én is végigcsináltam már, inkább bementem a szülészetre(elsőkézből megvolt a szülőszoba látogatás, ki is próbálhattam a szülőágyat:)) Végül fekvésre ítéltek, és nem volt gond.
Ja, mi is 30 hetesek vagyunk
utolsó
DOKI!!!!!!
anyukám pont így volt velem, 32 hetesen, neki ki is nyílt a méhszáj.
4 hétig feküdt bent velem, majd megszülettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!