Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti is gyorsan elfárad...

Kismamák ti is gyorsan elfáradtok?

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok de elég gyorsan elfàradok. Mi lesz később?? Nem hagyom el magam takaritok, bevásàrolok, de nehezebben mennek a napi feladatok...nàlatok??
2014. márc. 8. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, nagyon hamar kifáradok, 15 hetes vagyok, és állandóan aludnék :) Az előző két terhességemnél ez a krónikus álmosság megszűnt a 14. hét körül és csak a végén jött vissza, de most nem akar elmúlni. Persze én sem hagyom el magam, munka és két gyerkőc mellett toppon kell lenni, de este korán fekszek, és kb. fél perc alatt már alszok :)
2014. márc. 8. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem így voltam, pörögtem ezerrel a terhességem idején, mondjuk én januárban estem teherbe, így a terhességem nagy része alatt tavasz, nyár volt, ez szerintem sokat segített. Emellett dolgoztam is 38. hétig, így muszáj volt minden nap topon lennem, ez is segített. Nem lehet, hogy a tavaszi fáradság jön ki rajtad?
2014. márc. 8. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak almás vagyok kicsit sűrűbben.

Egyébként,ha alszok legalább 8 órát,akkor nem vagyok fáradékonyabb.

Sajnos munkaköröm miatt csak 5-6 órákat tudtam aludni,mert annyit voltam itthon,de már táppénzen vagyok és kipihenhetem magam éjszakánként.

16 hetesen kezdtem festeni a házat(belül),20 hetesen lett kész.Azóta ilyen nagy melóm nincs már,szekrényeket tapétáztam át meg ilyenek.Ezekben annyira nem fáradok el.

Ja és heti 3 délután járok suliba,az se megterhelő még.(utazás +1 óra oda és ennyi vissza)

29 hetes vagyok,a pocakom is elég kicsi,lesz ez még fárasztóbb is biztosan.

2014. márc. 8. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Na,szóval álmos akart lenni... :-) bocsi!
2014. márc. 8. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Egyáltalán nem vagyok fáradt, sosem, bármit csinálok a nap folyamán. Sőt! Még tornázom is.

Folyamatosan pörgök, tele vagyok energiával. Büszke is vagyok magamra :)

24 hkm

2014. márc. 8. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Húú én fáradtabb vagyok mint eddig. Pedig semmit nem csinálok, úgy látszik fárasztó a semmit tevés :)
2014. márc. 8. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Èn is hulla vagyok,darabokban tudom elvègzni a hàzimunkàt is....biztos sokat tesz hogy èn nem tornàzhatok, 8 hèttõl tàppènzen vagyok....

Ha sokat megyek estère meg sem tudok mozdulni ùgy fàj a csìpõm :*( ès mèg csak most töltöttem a 26 hetet....

2014. márc. 8. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!Én is táppénzen vagyok a 10.héttől. Most szeretném elkezdeni a kismama tornát, a védőnőm tartja, remélem jó lesz. És jön a jó idő, beiktatni a sétát, minden napra!Szép babavárást!
2014. márc. 9. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!