Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti babátok is szinte azonnal...

A ti babátok is szinte azonnal beindul, ha valami olyat eszel? Ennyire gyorsan odaérnek az ízek a babához?

Figyelt kérdés
Én ha gyümölcsöt kezdek el enni, azonnal elkezd mocorogni, majd krúgja az oldalamat: ))
2013. okt. 8. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha barmit eszem, ra 10 percre nagyon elkezd rugdosni. :)
2013. okt. 8. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A csokinal nagyon mozgolodik :)

De nem tudom mennyi ido, mire elernek az izek a babahoz, ez engem is erdekelne.

2013. okt. 8. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem is kb 10 perc kell amig el kezd rugdosni:)
2013. okt. 8. 19:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Én ha gyümölcsöt eszem azonnal rugdos. Kb. lenyelek egy falatot és alig ér le, máris mocorog. Minden más kajánál kell egy kis idő, de a gyümölcsök mindent ütnek nála :))
2013. okt. 8. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az eves a vercukrot dobja meg, azt erzik a babak olyan hamar. A gyumolcsben ugye a fruktoz hasznosul gyorsan.
2013. okt. 8. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csokinál nálam is ez van. Még le sem nyeltem de már teljesen be van indulva.
2013. okt. 8. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Ha a baba nagyon szereti azt amit eszel vagy iszol, akkor képes oldaladat kirúgni is olyan nagyokat rugdos.
2013. okt. 8. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze az ízekhez. Sokkal inkább a vércukorhoz. Jól írták korábban.
2013. okt. 8. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ér le olyan gyorsan mert a cukor a nyálkahártyáról pillanatok alatt felszívódik. Nekem mondta a védőnő, hogy ha fel kell ébreszreni a babát a pocakban, akkor szopogassak el egy kocka csokit.
2013. okt. 8. 21:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Pont kb 5percel ezelött gondolkoztam el ezen mert ettem egy almát. Már a 2ik falatnál beindult a disco. Még csak 17hetes vagyok első baba igy csak valami mocorgásfélét érzek de mikor almát eszek....ajaj.. imádok almát enni. Reggeli után is szoktam érezni valamit de ott kell 10perc.
2013. okt. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!