A szülésbeindítás sokkal rosszabb mintha magától beindul?
Nincs összehasonlítási alapom, mert nekem indított szülésem volt, de szerintem egyáltalán nem volt rossz. Az igaz, hogy a fájások gyorsabban és erőteljesebben jönnek, de sokkal hamarabb túlleszel rajta.
Nekem reggel 9 körül beadták az infúziót, 10-11 körül jöttek az első fájások, aztán 14 órára meglett a baba. Én a következőt is így szeretném.
Nekem sincs összehasonlítási alapom, egyszer szültem, indítással.
Szerintem ne félj tőle, emiatt nem lesz rosszabb. Azt mindenkitől hallottam, hogy sokkal intenzívebb, a fájások gyorsan beerősödnek, de nem tart olyan hosszú ideig, mint a normál vajúdás.
Nekem reggel fél 8-kor burkot repesztettek, fél 10-kor kötöttek be oxit, és 11 óra 50-kor megszületett a lányom. Én is 1 ujjnyira voltam nyitva.
Szerintem nekem sokat segített, hogy előző este tettek fel egy méhszájérlelő kúpot, ami felpuhította a méjszájam. Esetleg kérdezd meg az orvosod, hogy nálatok van-e ilyen lehetőség.
Drukkolok Neked, könnyű szülést, és minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!