Afp 0.73 mom, nagyon aggódok. Volt valakinek ilyen, vagy ettől rosszabb eredménye és a genetikai uh-n minden rendben volt?
nekem 0.45 mom lett, és 1/105-höz becsülték a kockázatot a 21 triszómiánál. Csináltak magzatvízvizsgálatot és semmi baja a kislányunknak! :) Sajnos ez az afp csak idegesíteni tudja a kismamákat...
23 hkm
Köszönöm szépen a válaszod!
Igen hallottam róla,hogy elavult a vizsgálat és sokszor téves az eredmény!
Most olvasva a soraidat kicsit megnyugodtam!
Köszönöm!
Köszönöm szépen!
A többi érték nekem is jó hál istennek.Kedden megyek uh-ra,engem azért elküldenek,mert több szem többet lát,azt mondták.
0.53 volt a kombinált nagyon magas volt azt mondta a genetikus hogy nagyobb lenne a vetélés esélye mint hogy beteg a baba.
Most vagyok 33 hetes eddig minden rendben van illetve én annyira megijedtem hogy elmentem a Hajdú Krisztinához aki teljesen kizárta hogy beteg lenne a baba
Szia.
Nekem 0,83 Mom lett,de a leletre rá volt írva,hogy 0,51-2,50 Mom között jó az eredmény!!
Szerintem nincs okod aggódni,az én eredményemre is azt mondták,hogy tökéletes!! :)
26+2 hkm
Az AFP-m 0.65 lett. A kombinált tesztem meg 1:4800. A Bajcsyban voltam genetikai tanácsadáson. Ott alaposan megnéztek UH-al, de nem találtak semmi gyanusat, így nem javasolták a magzatvízvételt.
A baba még a pociban, de bízok benne, hogy minden rendben lesz.
Nagyon köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat!Mostmár sokkal jobban érzem magam.
Nekem azt mondták,hogy 0.80-tól fogadják el az Afp eredményt jónak,bár a neten én is 0.70-et olvastam.
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!