Most voltam 12 hetes ultrahangon, a baba rendben van, de akármit csináltunk, nem mozgott semennyire. Miért? Izgulnom kellene?
Nekem 22 hetesen 2 napig csinálta ezt.
Kiabáltunk neki, hajszárítóval fújtuk, de semmi.
Szombat este 9-kor sírva mentem az ügyeletre, ahol CTG-re raktak.
Egyszer csak akkorát rúgott, hogy leesett a vizsglófej... én meg bőgtem mint a záporeső...
Ilyen frontokkal terhelt időben simán lehet, hogy csak szundikál egész nap, ha a szívhang rendben volt, nincs ok az aggodalomra.
Ne aggódj, én múlt héten voltam nyaki redő szűrésen és ugyanez volt. Először aludt, mikor másodszor visszamentem 20 perc múlva már máshogyan feküdt, de megint aludt. Nekem is köhögnöm kellett, meg elküldött sétálni és csokit enni a dokim. A lényeg, hogy harmadszorra sem sikerült a vizsgálat mert szemben feküdt. Ma megyek újra. :) Szerintem ne izgulj, előfordul az ilyen.
1,5 éves baba+13 hkm
Jó,csak azt mondta a doki,hogy elég nagy baj,ha nem mozog.Ezért paráztam be,mert nem reagált semmire.Amúgy gyönyörű baba,szépen fejlődik,11.hét,4.nap-nál járok,de mikor kijöttem ultrahangról,a pappírra már 12.hét,3.nap volt ráírva:)fejlődik:))
adatai:
CRL:57mm BPD:17mm HC:69mm AC:58.5mm FEM:7mm NT:1.0mm NB:látható,ép koponya,ép hasfal,köldökzsinórban 3ér található,jó szívműködés,frek.:160/min,
norm.tüdő,rekesz,gyomor,máj,belek,jó hólyagtelődésvégtagok épek,zárt nyakcsatorna,plac.a hátsó falon,átlagos menny.magzatvíz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!