Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez keményedés amit az alhasamb...

Ez keményedés amit az alhasamban erzek?

Figyelt kérdés
Kemenyedes lehet az is, amit az alhasamban erzek, de olyan mintha annak csak egy reszen lenne. 17 hetes vagyok 2 babaval, a pocakom eleg nagy. Ja es tobbnyire par mp az egesz.

2014. márc. 7. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Lehetseges hogy nyujtozkodnak a babak mert nekem eleg gyakran kemenyedik a hasam es az olyan mint amikor egy kovet hordoznak es rettentoen feszul! De nekem orakig vagy napokig is tart! Viszont az amikor a baba nyujtozkodik vagy bukfencezik az par masodperc es olyankor is feszul de nem olyan a pocakom mint egy kőtömb

27.hkm

2014. márc. 9. 17:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazabol eloszor azt hittem a mozgasukat erzem, aztan elbizonytalanodtam, mert olvastam, hogy van ilyen mehizom osszehuzodas, ami nem faj, csak befeszul tole a has. Csakhogy tobbnyira ugy irjak, hogy az egesz. Bar nem zarom ki, hogy nekem is az egesz, csak meg ekkora a merete a mehemnek.. Nem tudom eldonteni. Neked is igy kemenyedik?
2014. márc. 9. 22:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze olyan is van, mikor nyakig feszul a hasam, de ez inkabb puffadas, azt nem ide szamitom. :)
2014. márc. 9. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
A magzat feszíti meg magát szerintem, azt érezheted. Elég kellemetlen, de nincs köze a méhizomzathoz, a magzatok nyomják magukat a "falnak".
2014. márc. 13. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!