Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki, aki immunológiai...

Van valaki, aki immunológiai probléma miatt vetélt el korábban, de most már KISMAMI?

Figyelt kérdés

Nem rég derült ki, hogy 4 vetélésem annak "köszönhető", hogy idegennek érzékeli az immunrendszerem a babát és folyton kilöki. Hogyan kezeltek titeket, gyógyszer, vagy egyéb terápia? Mellékhatások? És mivel jár egy ilyen terhesség kihordása? Mire kell figyelni?

Remélem ír valaki és akkor picit megnyugszom, hogy nem lehetetlen és én is egészséges babát szülhetek!!!

2009. dec. 13. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem immunológiai problémám van, bár szerintem a Tiéd más lehet. Nekem véralvadási problémám van. Ún. Antifoszfolipid szindróma. Emiatt elveszítettem a kisfiam, aki a 26 héten leállt a fejlődésben, és a 31. héten vették észre. Sűrgősségi császárral született, de sajna nagyon fejeletlen volt. A véralvadási zavar miatt rossz lett a keringésem és a méhlepény is elöregedett, így a baba nem kapott elég oxigént és tápanyagot. Aztán sajnos utána pedig a következő babámat a 6. héten vesztettem el. Most mielőtt terhes lettem, akkor jöttek rá, hogy mi bajom van. most vérhígító injekciót adok napi 2x magamnak a terhesség végéig. Most a 12. héten vagyok. Nagyon remélem, hogy mostmár nem lesz semmi gond.

Neked mi a bajod pontosan? Kapsz rá valami gyógyszert? Mit mondott az orvos?

2009. dec. 13. 21:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia, képzeld először nekem is ez volt, de megismételtük a vérvételt és akkor már nem volt magas az érték, így 1 hétig szúrtam magam összesen, mert azt mondták, hogy ha mind2X eltérés lett volna, csak akkor kell szúrnom magam. Ami furcsa, mert ezelőtt több, mint egy évig nem estem teherbe, és most, hogy szúrtam magam rögtön teherbe estem, de közben abbahagytam és 2 nap múlva spontán el is ment a baba. Neked hányszor csinálták meg ezt a vizsgálatot?

Nagyon sajnálom, amin keresztül mentél, sajnos nekem is 21 hetesen mentek el az iker lányaim, azóta pedig még 3 babát veszítettem el, de mindhárom első trimeszteres vetélés volt, ami szintén nem kellemes, de azért az előrehaladott terhességben elveszíteni a babát, sokkal megrázóbb, de ezt sajnos te is tudod.

Gratulálok a picihez, remélem nekem is mihamarabb megadatik. Vigyázz magatokra és légyszi írj, ha van kedved akár privit is, kíváncsi lennék a te értékeidre, meg, hogy mivel szúrod magad, hanyas dózis stb.

Nekem fraxiparine volt 0,6 mg-os.

A első babádnál ezek a dolgok(mármint a méhlepény stb) rögtön kiderültek, mert nekem az ikreknél azt mondták, hogy minden rendben volt, egészségesek voltak és a lepény is rendben volt?

Hogyan tudtad feldolgozni? Nekem már 3 év is eltelt, viszont még mindig nagyon fáj és persze a többi vetélés is nehezíti a helyzetet.

Ja, köszi, hogy válaszoltál!

2009. dec. 14. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Megint én vagyok. Holnap írok Neked egy privát emailt.
2009. dec. 15. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!