Rejtett terhesség?

Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket, hogy létezik olyan (ritka), hogy rejtett terhesség. Tehát a nő nem veszi észre, hogy terhes, csak már a szülésnél. Nekem ez kicsit fura. Mert, ha valaki terhes, akkor változik az egész teste, a hangulata, nincsen menzesze hónapokig, akár hízik is vagy rosszul van. Tehát csak van valamilyen jele a terhességnek. Hogy nem tűnhet fel valakinek?
2014. márc. 7. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 3,5 hónapos terhes voltam amikor kiderült.A terhességem alatt végig normál időben menstruáltam normál mennyiséget.Az orvost azért kerestem fel mert sokat kellett pisilnem,azt hittem felfáztam.Egyszer sem.voltam rosszul.Sosem hánytam a hasam 5 hónapos korban megugrás szerűen nőtt.Gondolom ezek a nők is igy lehetnek.Csak nekik még a hasuk sem.nől.Mert hallottam olyat hogy a baba nem.kifelé hanem hátra a gerinc felé fejlődik.Igy minimális has növ3kedés van csak.
2014. márc. 7. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Barátnőm szomszédasszonya kb 2 hónapja szülte így a babáját. Erős görcsökkel vitték kórházba, állítólag semmit nem tudott a piciről.

Változókorban lévő nő, mensi elmaradozott már. A hangulatingadozások adottak voltak, no meg a túlsúly is.

Én mondjuk nem tudom elképzelni, hogy egy nő aki már szült, ne érezze meg a baba mozgását. /Vagy az is lehet, hogy csak azért érzi a mozgást a nő, és nem tulajdonítja másnak, mert tudja mitől van./

Szóval vannak akik azt állítják, hogy semmit nem éreztek. Vannak akik elhiszik, vannak akik nem. Én nem tudom melyik tábort erősítem.

2014. márc. 7. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Anyukám unokatestvérének a feleségével történt. Spirálja volt, minden hónapban vérzett, (meg kell hagyni, hogy nem egy kis darab nőről van szó, ha jól emlékszem már akkor is 100 kg környékén volt az alap súlya). Rákszűrésre ment el, akkor derült ki, hogy terhes, akkor úgy gondolták, hogy 8-9 hetes lehet, aztán amikor meg ultrahangozták akkor döbbentek rá, hogy már több mint 5 hónapos. (Ja és nem ez volt az elő terhessége.)
2014. márc. 7. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát el nem tudom képzelni
2015. márc. 24. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!