Terhesség? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Régóta beszélgettem egy fiúval, aki nagyon megtetszett és meg is kedveltem,sőt. Aztán úgy döntöttünk,hogy találkozunk. Találkoztunk is, és hát olyan is megtörtént, aminek nem kellett volna megtörténnie. Lefeküdtünk egymással. Rá kb 5-6 napra megjött a menstruációm. Miután elmúlt és még azóta is, a terhesség jeleit figyeltem meg. Kívántam a csokit és az édeset, híztam, sokszor vagyok fáradt és hányingerem és barnás folyásom is volt már. Lehet, hogy terhes lettem?2014. márc. 6. 14:28
1/5 anonim válasza:
Nem védekeztetek sehogy? Rendes menstruációd volt? Hízni még nem hízhattál terhességtől :) Szerintem, ha rendesen megjött nem vagy terhes! Mikor voltatok együtt??
2/5 A kérdező kommentje:
Február 1-jén voltunk együtt. 24-én csináltam tesztet de az negatív lett. Feb. 6-án jött meg, rendes menstruáció volt, közepesen erős. Már most fáj néha a hasam, olyan mintha meg akarna jönni.
2014. márc. 6. 14:41
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes, foleg, hogy rendes verzesed is volt. Megint menstrualni fogsz, ezert van az edesserg kivanas a hanyinger meg a poecsetelkes is. Ezek tipikus mensi elotti tunetek. Tini koromban nekem is rendszertelen volt a ciklusom.
4/5 anonim válasza:
Ha azóta nem volt védekezés nélküli szex, szinte kizárt a terhesség!!! A teszt már az aktust követő 14.nap pozitív lett volna, nem hogy huszon valahány napra rá. Nyugi, szerintem meg fog jönni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A barna folyást pedig különösnek találom, mert nekem eddig sosem volt. Remélem tényleg csak a terhesség miatt van.
2014. márc. 6. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!