Mi történik ha elkapok egy hüvelyi gombás fertőzést terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Canestent használhatok, krémet?Ettől a babának nem lehet baja??2014. márc. 6. 12:38
1/5 anonim válasza:
Zárt méhszájnál nem lesz baja a babának. Terhesség alatt gyakori lehet a hüvelygomba. Nekem egyszer volt a 12. hét körül. Canesten kúpot és krémet javasolt az orvos.
2/5 anonim válasza:
Semmi. Ki kell kezelni és minden rendben lesz
3/5 anonim válasza:
Szia! Semmi bajotok nem lesz. Nekem is volt, sajnos. Magándokim volt, itthon canestent hasznàltam, majd mondta, hogy azonnal felejtsem el, mert semmit nem ér sajnos. Felírt egy pimafucin nevű kúpot, ami fele annyiba került és 2nap alatt rendbe jött minden.
4/5 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz tőle, gyakori, nekem 2-szer volt terhesség alatt, Canesten kúppal és krémmel gyorsan helyrejött.
5/5 anonim válasza:
Elvileg nem lehet bajas, de azert mnenj inkabb orvoshoz es kapsz gyogyszert amitol gyorsan elmulik. Nekem is volt es azonnal mentem orvoshoz. Felszallo fertozes alakulhat ki, ezert kell fokozottan figyelni es rendesen kikezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!