Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lombikos kismamák, van köztete...

Lombikos kismamák, van köztetek olyan aki feladta, hogy nem sikerült és végül mégis?

Figyelt kérdés
Annyira el vagyok keseredve,mert et+9. napon negatív a tesztem és mindenhol azt olvasom,hogy már a 8. napon kimutatja.2db 3napos babát kaptam vissza.
2014. márc. 6. 11:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kérdező még ne add fel azért!Én szorítok neked nagyon!

Majd írj mi a helyzet ha már biztosra tudod!

2014. márc. 6. 16:54
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

A kérdező abszolult nem ilyen történeteket várt.

Nem csak az ismerőseim a neten is mindenhol egyből ugyan ezt olvasni, ha valakinek nem sikerül.

Nem vagyok megkeseredett csak realista és ennyi idősen már nem hiszek a mesékben.A legtöbb lombikosnak fizikai ok miatt kell a lombik, petevezeték elzáródás, azoospermia, vagy nagyon nagyon gyenges sperma kép stb. ezeken nem lehet segíteni, főleg az első kettőn. És hiába adja fel a dolgot, utána sem lesz csoda.

2014. márc. 6. 17:08
 13/22 A kérdező kommentje:
Nekem minden vizsgálatom jó,egyedül annyi h kicsit magas az fsh-m,ezért nehezen vagyok stimulálható.A prolactinomra szedem a bromocriptint már 3éve,minden rendben azzal is.A férjem miatt kell a lombik nagyon alacsony spermaszám miatt.Ez a 3.beültetésem,mindig 8sejtes embriokat kaptam vissza.Nyálkahártya 9-es,ez rossz,de állítólag 7-től megtapadhat a baba.Csak annyira nem értem,ha minden ok velem akkor miért nem maradnak velem.28éves vagyok.
2014. márc. 6. 17:17
 14/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is a férjemmel van a gond, csak nála még rosszabb a helyzet és 8 lombikból csak 1 siikerlt, de nektek jobbak az esélyeitek. A vékony mnyh-ra nem kaptál valamit. Estrofermet szoktak adni, meg a méhpempő is jó rá.
2014. márc. 6. 18:32
 15/22 A kérdező kommentje:

kedves utolsó szívből gratulálok a babához!Nálunk amugy azoospermia van,de néha van a frissben pár darab és akkor abból csinálják,most volt.

Most meg is AHA-ztak a piciket.

2014. márc. 6. 19:37
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia, én úgy voltam vele et+8 nap délután, hogy úgy görcsölt a hasam, mint mensi előtt, és elkezdtem bőgni, és csak úgy pisiltem egyet a tesztre, hogy legalább ha megtudom, hogy nem sikerült, akkor tiszta sor, nem kell tovább aggódnom, hogy mi van....és pozitív volt.

De amúgy sokan mondják, hogy nem szabad korán tesztelni, mert ha negatív az eredmény, elkeseredik az ember, közben esetleg csak korai volt a teszt.

2014. márc. 7. 15:05
 17/22 anonim ***** válasza:
14es vagyok meg előtte sok másik. Nálunk is azoospermia van, de nálunk sosincs egy darab sem. Kopa dokinál voltatok már?
2014. márc. 7. 15:24
 18/22 A kérdező kommentje:
ő az orvosunk,volt herebiopszia teljesen jó(ezekből a babákból se lettem terhes),és most 100.000 sperma volt,van mikor csak pár darab.Ugyhogy nem tudom min mulik.
2014. márc. 7. 16:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor a legjobb kezekben vagytok. Sikerülni fog hidd el. Nekünk sokkal rosszabb eredménnyel sikerült nagy nehezen.
2014. márc. 7. 20:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Én ET-t követő 10. napon negatívat teszteltem. Nem bírtam tovább várni így délután teszteltem. Másnap mentünk a hivatalos ellenőrzésre, ott már pozitívat mutatott a teszt. Attól is függhet a teszt eredménye, hogy mikor tesztelsz. A terhesség korai szakaszában alacsonyabb a HCG színt, így ha pl. délután tesztel valaki, a vizeletben már felhígulhat HCG és nem biztos h. a teszt kimutatja. Ezért szokták javasolni a reggeli tesztelést. Nem tudom h. pl a kérdező mikor tesztelt, meg a 9. nap valóban korai. Igaz én sem bírtam nagyon tovább. :)
2014. márc. 8. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!