Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lombikos kismamák, van köztete...

Lombikos kismamák, van köztetek olyan aki feladta, hogy nem sikerült és végül mégis?

Figyelt kérdés
Annyira el vagyok keseredve,mert et+9. napon negatív a tesztem és mindenhol azt olvasom,hogy már a 8. napon kimutatja.2db 3napos babát kaptam vissza.
2014. márc. 6. 11:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

et+9 nap elég korai, három napos embrióknál, egyáltalán nem biztos, hogy kimutatja.

Nekem 8 lombikom volt. Az első 3ban nagyon reménykedtem. A 4-nél biztosan tudtam, hogy nem sikerült, már et+8nál jött a tipikus mensi előtti hasfájás a 10. napon pedig éreztem, hogy órákon belül megjön, mondom ellövöm azt a hülye tesztet minek álljon itt, majdnem sokkot kaptam mikor két csíkos lett.

2014. márc. 6. 12:07
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint én nem estem át rajta de egy közeli barátnőm történetét leírom neked.

Neki megmondták kerek-perec,hogy nem lehet babája természetes.10 évig mást sem hallott csak ezt minden dokinál.Elkezdtek lombikozni,semmi sikere nem volt annak sem.Évekig ment a harc a babáért sikertelenül.

Végül feladta.Mondták az orvosok,hogy sajnos ebbe bele kell törődnie.Próbálta magában rendezni a dolgokat és azon kezdtek el gondolkodni,hogy örökbefogadnak egy picikét.

Természetesen nem védekeztek.Mikor úgy volt vele,hogy valamilyen szinten elfogadta a helyzetet jöttek a rosszullétek,hányás..... azt hitte vírust kapott el.Tesztet nem is csinált mert feleslegesnek tartotta.

Elment dokihoz és kiderült 8 hetes terhes.Ez maga volt a csoda.Senki nem hitte.Természetesen nagyon nagyon kellett vigyáznia magára.Azóta a kiscsaj 4 éves és van neki egy 2 éves öcsikéje is aki szintén ilyen csoda.Amikor megszületett az első baba mondták,hogyha netán gondolkodnak még egy babában akkor ne várjanak sokat.Most van esély rá.Így született az öcsi.Természetesen fogant meg ő is.Beavatkozások nélkül.Mindkettő csodaszép egészséges gyerkőc.

Szóval szerintem ne add fel te sem.Remélem sikerült kis lelket önteni beléd ezzel a csoda történettel.Hidd el nem csak tv-ben vannak ilyenek.Kitartás neked :-D

2014. márc. 6. 12:08
 3/22 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.hányadik napon érdemes tesztelni?
2014. márc. 6. 12:17
 4/22 anonim ***** válasza:
34%

et+12nél már szerintem ki kéne mutatnia, de a tuti a vv.

Kedves kettes úgy utálom az ilyen csodatörténeteket. Biztos történt már ilye, de az is biztos, hogy nem ennyi. Szinte mindenkinek van legalább egy ilyen ismerőse, érdekes, nekem egy sincs, pedig kismillió lombikost ismerek. Igen vannak ritkán ilyen dolgok, amikor pl egy nem kezelt alapbetegség miatt vagy lelki okok miatt nem sikerül, de alegtöbb esetben ez lehetetlen.

2014. márc. 6. 12:44
 5/22 anonim ***** válasza:
52%

Utolso nem ertem miert kell utalni az ilyen torteneteket!! Az h pont a te ismeroseid kozott nincs ilyen az meg nem jelento azt h nem tortenhet meg! Csak azt tudom mondani h ski az ilyen sztorikat utalaja tiszta irigysegbol teszi, ami meg szanalmas.

En imadom olvasni ezeket, es jo tudni h meg vannak csodak es sok embernek ez ad remenyt abba h ne adjak fel. Mondom ugy h nem lombikkal lett gyerekem es nem vartam eveket ra. De szeretem olvasni h megis osszejott a baba. Bocsanat az offert!

2014. márc. 6. 12:52
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát 4-es sajnálom,hogy nem hiszed ezt a történetet pedig ez a szín tiszta igazság.

Szerinted nekem miért lenne jó az,hogy a kérdezőnek hazudok egy ilyen sztorit?Nekem is van másik ismerősöm akinek nem jön össze a baba.Pedig ugyan úgy beletörődött már mint az előbb leírt történetben az anyuka.Neki meg nem jött össze.

Egy szóval nem mondtam azt a kérdezőnek,hogy 100%,hogy ő is így fog járni mint az említett anyuka.

Neked jó hogy még egyet taposs a kérdezőbe egyébként?Hát mit mondjak,szánalmas vagy.

Szívesen bemutatnám neked az anyukát és a két pici gyerekét,de ha lenne rá lehetőség akkor sem biztos valójában,hogy megtenném egy ilyen embernek aki csak az ember eltaposásában leli örömét.

Nincs több hozzáfűzni valóm a megnyilvánulásodhoz,de csodálatos ember lehetsz!

2014. márc. 6. 14:44
 7/22 anonim ***** válasza:
31%
Az a baj, hogy jóval többen mondják azt, hogy ismernek ilyet mint aki tényleg ismer. Mint írtam nyilván van ilyen, de egyáltalán nem gyakori és az esetek 99%-ban nem így működik, nagyon nem jó úgy beállítani, mintha ez lenne az általános és akinek nem jön össze így az nem is igazán akar gyereket. Ha 100embertől nem hallottam ezt a sztorit egytől sem, ebből kb 2 volt az aki tényleg személyesen ismer ilyet és nem csak mendemondából hallotta. 8 lombikon vagyok túl ebből egy lett sikeres, mivel rá sokat kellett várni így a tesó már nem jött össze és kiöregettem. De hát én ilyen selejtes vagyok, hogy nekem nem működik, biztos, nem is akartam gyereket.
2014. márc. 6. 15:05
 8/22 anonim ***** válasza:
50%

Egy szóval nem mondtam,hogy MINDEN lombikos így jár mint a történet anyukája!

Sajnálom,hogy csak 8.-ra sikerült,de legalább igen.Fogd fel te is csodának!

2014. márc. 6. 15:14
 9/22 anonim ***** válasza:
76%

Veled csak egy baj van h nagyon meg vagy keseredve! Arra meg nem gondoltal h mas emberekkel baratkozz es ne olyanokkal akik hazudoznak? Az h az egyik valaszolo leirt egy ilyen sztorit sehol nem latom h azt irta volna ez lenne az altalanos es akinek nem lehet gyereke az min igy jarna. Es mivel te egy ilyet latsz egy valaszban az teged minosit. Itt a kerdezo pont ilyen tortenekre kivancsi, akkor miert kellene s sikertelensegrol irni?

Teged tenyleg angyon megkeseritett az elet ha ilyen kedves kis tortenetben is a rosszat latod. Nem lennek a borodben. Es nem a lombikok miatt, hanem azert mert ennyi gyulolet es negativum van benned.

2014. márc. 6. 15:17
 10/22 A kérdező kommentje:
nem tudom,de azt érzem nem sikerült.:((
2014. márc. 6. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!