Nem baj? 8 hetes vagyok, tegnap lett volna aktuális a havim, ha nem lennék babás. Pár csepp vér volt este (azóta semmi), ezt vehetem normálisnak, vagy nem lenne szabad? A hasam amúgy nem fájt, és nem is volt darabos, csak pár csepp halvány piros.
úgy tudom ez az a bizonyos emlékező vérzés, a szervezeted össze van zavarodva, hogy most kéne vérezzél, de mégse vagy valami ilyesmi.
azt szokták mondani, ha nem jár görccsel akkor semmi baj nincs!
pihenj sokat, és ne aggódj azzal többet ártasz! max hétfőn hívd fel az orvosod, hogy ő is meg tudjon nyugtatni!
sok pihenést, és jó egészséget kívánok Nektek!
Én mennék a dokihoz. Sosem jó.
A mensi a progeszteron emelkedettsége miatt marad el terhességben. Lehet, hogy kevés a progeszteronod. Én egyszer emiatt vetéltem el.
A mostani terhességnél már az elejétőkl kaptam a progeszteronpótlást kúp formájában.
Tuti nem várnék.
Én mindig éjfélkor mentem, és nem bántam meg!!
A vérzés sosem jó a terhesség alatt. Attól, hogy vannak ellenpéldák, a többségnél akkor is rosszat jelent.
Sok szerencsét!
Szerintem is szólj erről a dokinak mindenképp. Én is kb. ennyit véreztem a 8. hétben, egyből fenyegető vetélélssel táppénzre is küldtek és feküdnöm kellett. Nem biztos, hogy nálad bármi baj lenne, de nem árt, ha egy doki ránéz. Mindegyik azt mondja, hogy terhesség alatt a vérzés sosem jó.
26h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!