Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasi uh-n látható-e 3 hetes...

Hasi uh-n látható-e 3 hetes terhesség?

Figyelt kérdés
19-re nem vártam a menstruációt, 18-án voltam dokinál és azt mondta nem lát babát. Tudom, még csak 3 napja késik,és reggel azt hittem meg is jön,totál olyan érzésem van. Mellbimbóim fájnak,és viszketnek. Lehet,hogy mégis baba van a dologban? Ja, és mindig kijön rajtam egy tucat pattanás, most pedig egy se...Örülnénk ha baba lenne a dologban...
2008. júl. 22. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem!

kb 5 hetes terhességet lehet látni akkor is lehet csak a petezsákot, esetleg a magzatot is, de a 6.héten szívhangnak is kell lennie, vagy később, de háromhetesen még csak sejthalmazok vannak...

2008. júl. 22. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Egy 5 hetes terhesseg (akkor meg csak petezsak, amiben jo esetben latszik a szikholyag) sem biztos, h latszik huvelyi uh-on, nem h hasin, es nem h 3 hetes!

Ilyenkor meg a mehnyalkahartya felritkulasa sem latszik, nem h a terhesseg.

Drukkolok, h babas legyel, de uh-ra menni az 5. het elott semmi ertelme, 5. heten ha szerencses vagy, latszik vmi, a 6 het a tuti, de szivhang ott se lesz, csak a 7. heten.

Szemelyes tapasztalat: az en petezsakom 5+2-nel latszott huvelyi uh-on, de nem latszott benne szikholyag se (abbol lesz embrio majd) ket het mulva kellett ujra mennem, 7+2-nel mar volt szivhang is.

32 hetes kismami

2008. júl. 22. 14:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Azért mentem dokihoz mert májusban abbahagytam a tabit. Mivel arra panaszkodtam, hogy mingig görcsölget a hasam és reggelente nagyon émelygek amíg nem eszek pár falatot,ezért csinált uh-t. (Eddig ha 6kor keltem,még 10kor sem voltam éhes,most meg az első utam a konyha) De azt mondta nem lát semmit, üres a méhem. Most állandóan fáj a fejem, fáj a cicim,és szexéhes lettem. Pedig már 3 napja késik. Fehéres krémes folyásom van. Nem tudom,hogy most babás vagyok,vagy csak késik. Nem merek még tesztelni.
2008. júl. 22. 14:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Van-e esetleg valakinek ilyen tapasztalata?
2008. júl. 22. 14:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj!!! :)
2008. júl. 22. 14:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha mar 3 napja kesik, akkor legalabb 4 hetes terhes vagy. De az 5. het elott valoban nem lat semmit a doki. Viszont szerintem a tuneteid utalhatnak terhessegre, tesztelj egyet.
2008. júl. 22. 14:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Mensi elott voltam uh-n,azert irtam a 3 hetet. Most leptem ugy tudom a 4 hetbe,ha terhes vagyok...remelem... Meg varok par napot, es ha addig sem jon meg,akkor tesztelek.
2008. júl. 22. 15:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon felek,hogy csak a tabletta abbahagyasa okozza ezeket a tuneteket. Ez meg csak a 2.tabimentes honapunk...
2008. júl. 22. 15:03
 9/11 anonim ***** válasza:
az utolsó menstuáció első napjától számolják a heteket. a doki 5-6 hétnél hamarabb nem nagyon lát semmit. várj pár napot, csinálj tesztet, ha pozitív, csak akkor menj dokihoz. 5-6 hétnél hamarabb felesleges!
2008. júl. 22. 16:01
 10/11 anonim ***** válasza:
én biztos nem kinoznám magam vegyél tesztett az 6-700ftot megér az ember nyugalma szerintem,
2008. júl. 22. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!