Minden esetben veszelyes a Streptococcus az ujszulott babara nezve?
Figyelt kérdés
Mi van akkor, ha nem derul ki terhesseg alatt a fertozottseg es ugy szuletik meg a baba es az antibiotikumos kezeles is elmarad?
Ha jol tudom, most nem tudom igen-e, de 1-2 evvel ezelott meg csak annak neztek, akinek volt fogadott dokija.
2014. márc. 4. 15:13
11/11 anonim válasza:
Én SZTK-ba járok és a 12. heti ultrahang alkalmával vettek kenetet tenyésztésre és ki is derült, hogy streptococcus agalactiae fertőzött vagyok. Kaptam rá még akkor antibiotikumot és tájékoztatott a doki, hogy a szüléskor megint kapok majd és biztos, ami biztos, a baba is. Nem tudom, hogy miért vizsgált erre külön, talán csak lelkiismeretes, vagy a kórelőzményem miatt. (mandulagyulladások, tüdőgyulladások, agyhártyagyulladás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!