Streptococcus agalactiae mit jelent?
Ma jött meg az eredményem amit Dec 20.-án vettek le.És a tenyésztéssel ez jött ki a csíraszám 10'4
15 hkm
Nem veszélyes. Nekem sajnos végig e-colim volt és ez, ami neked, felváltva. Szüléskor kaptam antibiot rá. Jó, hogy ez már most kiderült. Egészséges babám lett Hála Istennek. Miért lesz császár, hogy ezt már a 15. héten tudod?
Amúgy ezt a bacit a 36. héten szokták szűrni. GBS vizsgálat a neve. Emiatt a baktérium miatt van az, hogy aki koraszülött az mindenképpen kap AB-t, mivel nem tudták leszűrni.
Nekem is ez volt terhesen. Már akkor kaptam antibiotikumot, hogy kikezeljék (bár állítólag nem lehet) nekem a következő - kontroll - eredményem jó lett már, és a többi is a várandósság alatt, ettől függetlenül szüléskor is kaptam gyógyszert és a kicsi is végig a kórházban. Nekem hüvelyi szülésem volt, nem tudom császárnál mi a protokoll.
Én úgy tudom, hogy nem veszélyes a babára várandósság alatt, amennyiben zárt még a méhszájad. Ha nyitott, akkor viszont koraszülést okozHAT, és megbetegítHETI a burkot.
Az esetek nagyobb részében nem csinál semmi rosszat.
Olyan szempontból gyakori, hogy minden nőben benne van, csak terhesség alatt a gyengébb immunrendszer miatt jobban el tudnak szaporodni az alap bacik.
Biztos nem lesz semmi baj! Ne izgulj! 8-)
Szép várandósságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!