20 hetestől erős gomorégés kinek van ilyen? Fiú v. lány?
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 17:12
1/8 anonim válasza:
Semmi köze ahhoz, hogy fiú vagy lány. A terhesség velejárója lehet a gyomorégés, a hormonok miatt. Oda kell figyelni az étkezésre, sokszor keveset, ja és nekem a salvus víz jött be.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
22 hetes vagyok most és a múlt héten 2 napig szenvedtem a gyomorégéssel. Nekem még sohasem volt, pedig ez a 3. terhességem. A dokim mondta, hogy vegyek salvus vizet. Az mondhatni azonnal hatott. Azóta hála istennek nem volt. Azt próbáld meg. Marha szar íze van, de megéri.
4/8 gabszem válasza:
első terhességemnél volt borzasztó gyomorégésem, bár amúgy is gyomorégős vagyok. Kislány lett, de semmi köze a gyomorégéshez.
5/8 anonim válasza:
Nekem is mostanaban kezdodott a gyomoreges es lany lesz,bar en sem hinnem,hogy a nemnek koze van ehhez :)
6/8 anonim válasza:
Nincs hozzá köze,szerintem ritka az a kismama aki nen szenved tőle! :-)
7/8 anonim válasza:
nem tudom mennyire igaz de azt szokták mondani akinek sokat ég a gyomra nagy haja lesz a babának!
a tesómra ez igaz volt, én meg még nem tudom még nem szűltem meg! :-)
8/8 anonim válasza:
nekem a 8-10 hét között volt gyomorégés, mindennap, egésznap, salvus kúrával múlt csak el. Azt írják egyébként a gyomorégéses terhesek fiúsak, a hányósak lányosak. Én egyszer sem hánytam, a gyomrom égett mint a fene, és ő lesz a legszebb jány a faluba :) szóval semmi köze hozzá, mármint a nemhez a gyomorégésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!