Ez mar több mint furcsa! Törtent mar veletek hasonlo dolog?
Nekem első babaánál barátnom mondta, hogy terhes vagyok szerinte.De akkor még nem tudtuk, a másik, hogy láttam egy csomo golyafészket, gólyástol.És kiderült, hogy 6 hetes vagyok.Második babánál, pont az évfordulonkon mentunk kirándulni és megint láttam sok gólyafészekt, gólyákkal.És akkor voltam 4 hetes. Egy msáik barátnom, az elozonek a testvére mondta, hogy tuti kislány lesz, mi ugy éreztuk fiu.Most vagyok 28 hetes és kislány:D
Van ilyen.De olyan is volt, hogy akutyám sztem megérzet mert mindig mászott az ölembe mikor a fotelban ültem(husky, szoval nem éppen öleb:))
Állitolag a gyerekek meg az állatok megérzik.
Nekem 2 sztorim is van.
Pár évvel ezelőtt azt álmodtam, hogy az egyik kolléganőm terhes. Már van két nagylánya és nem terveztek mégegyet (ja és gyógyszert szedett)
Másnap bementem a munkahelyemre és meséltem neki, hogy mit álmodtam. Erre Ő: nem hiszem, mert holnap kell megjönnie. Hát nem jött meg, nekem lett igazam. Bár elvetette, mert tényleg nem akarták.
A másik sztori velem kapcsolatos.
Két éve szeretnénk babát a párommal. Nagyon hosszúra hagytam nőni a hajam, mert lusta voltam elmenni fodrászhoz, és már mindenki piszkált, hogy vágassam le. Én úgy májusban mondtam nekik, hogy akkor fogok elmenni ha terhes leszek. Aztán meguntam a várakozást és novemberben el is mentem, nagyon jó lett. Ebben a hónapban álmodam még gólyákkal és nyuszikkal (termékenység szimbóluma)Ja és a kolléganőm beszólt,(cigiztem) hogy szívd míg szívhatod. Most 9 hetes terhes vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!