Ez mar több mint furcsa! Törtent mar veletek hasonlo dolog?
GRATULÁLOK!!!
Nálunk anyukám álmodta meg. Mikor mesélte másnap, hofy azt álmodta hogy terhes vagyok és Ő azt mondta hogy elég 6 hetesen mennem dokihoz én már tudtam, mert aznap csináltam meg a teszt(ek)et. Persze akkor még nem mondtuk senkinek... Nála az anyai megérzés lehetett. :)
Különös dolgok ezek. 6. érzék? Intuíció? Valami ilyesmi. :)
2 hónapos kislány anyukája
Én élvezem az ilyen "csodákat". szerintem az tök jó, ha valakivel ilyen történik.
NEkem csak annyi volt, hogy otthon votlunk vendégsében, mikor nagybátyám kérdezte, hogy nem vagyok-e terhes (bár ő szerintem pusztán piszkálásból mert híztam), mondtam nem, d emint kiderült, akkor már állapotos voltam, csak még nem tudtam.
Én örülnék nagyon a helyedben, különleges baba lesz:-)
Aha,ismerős:))
Barátnőm, 17 évesen teherbe,18 évesen szült,együtt csináltuk végig a gimi utolsó évét...4en voltunk jó barátnők a szülés beindulásának jelzése a visszahívós sms-t volt ˘˘
Reggel fél6kor csörgetett de én már tudtam,mert aztnap éjszaka nagyon nyugtalanul aludtam,ami rám nem jellemző ^^
Ada és Abi
" És mi újság a babaprojekttel? Kb. 1 hónapja álmodtam Veletek, és az álmomban már kisbabával jöttetek haza. :)"
Írta egy barátnőm 2oo8 nov 2o-an... okt elején estem teherbe, most megyünk haza a babánkkal... :)
De csak januárban mondtuk meg, a család nem álmodta meg, azt hiszem... bár a párom bátyja is mondogatta... :)
Gratulálok! :)
Első vagyok. Amikor a barátnőmék már másfél éve próbálkoztak, egyik este elmentünk moziba. Én már pár hete azt éreztem, hogy terhes. Aztán mikor találkoztunk mondtam Neki hogy ez a megérzésem van 1-2 hete, hogy babát vár. Na akkor mondta, hogy 6 hetes. Majd mondtam hogy az az érzésem van, hogy kisfiú. :) És tényles kukis lett!
Velem még olyan történt: 2008-ban azt jósolta egy barátnőm kártyán, hogy teherbe fogok esni, de nem marad meg, majd kiderül egy nőgyógyászati probléma amit a 3. nőgyógyász fog mondani, arra kapok gyógyszert, sikerülni fog év vége felé a baba, először egy nem nőgyógyászati vizsgálaton fogom megtudni, hogy valóban baba van, és utána megyek csak el a nőgyógyászomhoz amikor már szívműködés is lesz. Majd a szülés nem természetes lesz valami oknál fogva.
Nos: 2008. májusában teherbe estem, 5 hetesen elvetéltem, szeptemberben a 3. nőgyógyász látta meg uh-n hogy PCOS-em van, (a labor eredmények jók lettek), clostit kaptam, januárban teherbe estem, 5 hetes voltam mikor a munkahelyem miatt alkalmassági vizsgálat keretében kellett mennem belgyógyászhoz aki hasi uh-t csinált és már ott láttuk a 8mm-es petezsákot. Kértem hogy nézzük meg mert + lett a tesztem. Majd 6 hetesen voltam a nőgyógyászomnál, 6mm-es volt a kisbabám pulzáló szívvel. Október 1-jén császárral született mert nem fordult be.
Ilyen is van! :D
Remélem nem baj hogy ezt is megosztottam Veletek és bocsi ha kicsit hosszú lett! :)
Sziasztok! Én azt álmodtam az 4D uh. előtti napon(24.hét), hogy kisfiúnk lesz. Meséltem is a férjemnek Ő nagyon örült. Hát délután már nem nagyon amikor megtudtuk, hogy kislányunk lesz. 32. héten sima uh. mégis megvolt az a fránya kukac.
És ma 4 hónapos a Kisfiúnk...
Az én történetem kicsit szomorúan kezdődik!
Épp a párom nagyapjának volt a temetése, amikor az udvaron álltam elrepült két gólya.
Poénkodtunk is, hogy papa küldi az utánpótlást, és rá egy hónapra tudtuk meg, hogy terhes vagyok a kisfiammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!