Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D ultrahang hány hetesen...

4D ultrahang hány hetesen élvezhető már?

Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 11:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gép függő! 13 hetesen is élveztem (a dokim ezzel is nézett mindig),de neki egy nagyon korszerű gépe van! :)
2014. márc. 3. 11:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Én mindkétszer 26hetesen voltam, ekkor javasolta az orvos,mert elég nagy,hogy mindenét szépen láthassuk,viszont még nem annyira nagy,hogy pl belenyomódjon a méhlepénybe a kis arca "elnyomott" legyen.
2014. márc. 3. 11:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Általában a 22-32. hét között javasolják. Ekkor már látszanak szépen a vonásai,de még nem túl nagy, illetve nem túl vastag a hasfal. Mi a 27. héten voltunk, fantasztikus volt; nyitogatta a szemét, mosolygott, nevetett, ivott a magzatvízből, kinyújtotta a nyelvét :)

Hihetetlen élmény!

2014. márc. 3. 11:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát mi most voltunk 16 hetesen, nagyon tetszett, főleg a párom élvezte ő most látta először. de ilyenkor tényleg kis csonti a baba, a következőt majd 24-26 héten szeretnénk, attól függ mennyire bírjuk ki :) akkor mér esetleg van némi kis husi is rajta és formásabb :)
2014. márc. 3. 12:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerdán megyünk, 16 hetes vagyok :-)
2014. márc. 3. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

mi ilyenek voltunk 16 hetesen :) szépen látszott hogy kis fiú, sajnos az arcát nem láttuk, nem mozdult úgy, de szuper volt így is. utolsó voltam.

2014. márc. 3. 12:41
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem mindig élvezhető, számomra a 2d is mindig az :) csak lássam a picurkámat. Ha azért kérded, hogy mikor látható a neme rajta, nekem a 19. hetin már látszott, de a 2D-ről mondta meg elsőnek, tehát csak a nem miatt felesleges a 4D. De élvezhetőnek élvezhető mindenkor :)
2014. márc. 3. 12:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze gondolom, hogy mindig élvezhető, sőt! Igazán tényleg inkább arra gondoltam, hogy mennyire látszik majd.
2014. márc. 3. 13:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi is 16 hetesen voltunk, kicsit túlbuzgóknak nézett a szonográfus, később az orvosom, de ez mellékes. :)

Gyönyörűen látszott mindene, az arcocskája tiszta babás volt már akkor. Kiderült, hogy kisfiú. Rengeteget mozgolódott, egy élmény volt. :)

Legközelebb a 27-28. héten megyünk.

2014. márc. 3. 14:27
 10/12 anonim ***** válasza:

A 12 hetesen picit átkapcsolták 4D-be, de az nem volt olyan élvezhető, egy csúnya kis tücsökre emlékeztetett. A legközelebbi Uh a 22. vagy 23. héten volt, most nem tudom pontosan, na az csodálatos volt! Egy tökéletes kis emberke, látszott az arca, a tökéletes lábfeje, kinyújtott lába, keze, ujjai... Ahogy rámhajotta a fejét és a kezét, mintha csak kispárnán aludna...

A 32. heti ehhez képest csalódás volt, már csak részleteket láttunk, az arca is olyan elmosódott, torz volt, bár az tény, hogy itt sokkal többet grimaszolt, mint a 23. héten.

2014. márc. 3. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!