Mennyi egymást követő ultrahang után lehet kijelenti hogy baj van?
Az utóbbi 4 héten 4 ultrahang készült, elsőnél minimális gyomortelődés(2 perces vizsgálat), 4 napra rá rendesen tele(40 perces magán uh), 1hét múlva minimális(3 perces), 1napra rá tele(7 8 perces genetikai uh)...
Előtte a 12 hetesen 15 hetesen 18 hetesen minden rendben volt...
Magzatvíz kicsit több, már a 20 héttől...(nem az első eset ez a családban, csak akkor nem volt uh és a gyomor nem volt figyelve)
Szerintetek már halálra idegesítem magam, egész nap csak sírok, holnap megint megyek...lehet ebből még egészséges gyerek?
Mennyi idős vagy most akkor végülis?!
Én egyébként elmennék megint egy magán uh-ra, ahol több mindent is megnéznek és átbeszélném velük, hogy akkor most mi van, kell-e aggódni, vagy nem. Holnap milyen helyre mész?
De én most azt mondanám, hogy persze, csak pozitívan, egészséges lesz :)
holnap töltöm a 25 hetet.
Magán uh 22 hetesen voltam (valamint ugyan ott 15 hetesen)Azt mondta minden rendben van , nincs gond, nem lát semmi problémát ha lenne már szólt volna a 15 hetesen is.
De ugye egy uh sem 100%.os....
Tehetetlennek érzem magam folyamatos görcsben hogy akkor most mi van. kontrollokra a klinikákra járok ott eddig 3 orvos látott senki nem mond semmit...most akarok magán dokihoz menni hátha ...
Akkor szerinted menjek vissza egy magán ultrahangra megint?
Szerintem igen, mert csak jobban odafigyelnek az emberre, szívesebben magyaráznak, legalábbis nekem nagyon jó tapasztalatim voltak magánban, államiban meg nagyon rossz, egy idő után már oda nem is jártam ezért.
Én megkérdezném, hogy mi az oka, hogy egyszer minimális a telítődés, máskor meg tele, mi okozhatja. A magzatvízre is rákérdeznék, mennyire kell félni, stb...
Te is megnyugszol utána, én minél hamarabb túlesnék rajta, mert az a bizonytalanság a legrosszabb :(
számomra nem derül ki, hogy végül is miért kellett ennyi UH-ra menned?
én a helyedben megállapodnék EGY orvosnál, lehetőleg magánnál, akinek megfelelő felbontású az UH készüléke, és csak akkor mennék orvoshoz, amikor feltétlenül muszáj, különben csak idegesíteném magam.
Én rákerestem most a neten,h ez miért is probléma. De ahány olyan oldalt megnéztem, ahol orvos válaszol a minimális gyomortelődéssel kapcsolatos kérdésre/aggodalomra, azt válaszolta a doki,h teljesen normális, semmi baja a picinek. Miből gondolod/gondoljátok,h ez bajt jelez?
Szerintem ne aggódj ennyit, mert a stressz viszont tuti árt.
Ha mégis nagyon aggódsz, én a helyedben nem egy egyszerű magánrendelésre mennék (mondjuk nem tudom milyenen voltál), hanem olyan klinikára, ahol kifejezetten genetikai UH-okat csinálnak, ott olyan orvosok dolgoznak, akik erre specializálódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!