Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reggel hányós kismamák! Ti...

Reggel hányós kismamák! Ti hogyan indultok reggel dolgozni/suliba?

Figyelt kérdés
2napja reggel mindig kihányom amit reggelizek, ma is ettem egy almát meg egy mandarint rá egy félórára ki is jött minden. Nem akarok a munkahelyemen hányni :( Szerintetek keljek fel hamarabb, egyek és ha kiokádom legalább még itthon vagyok és utána fogmosás és készülődés. Mert szerintem mindegy hogy mit eszek, úgyis ki fog jönni vissza, eleve reggel úgy kelek, hogy émelygek. Meg csak az jön ki amit reggel eszek az éjszakai menü (vacsi) az nem. Nektek van jobb ötletetek ami bevállt? vagy Ti hogy kerülitek el a hányást? egy 10 hetes kismama
2014. márc. 3. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Én a 14 hét után hánytam,nekem a védőnő azt javasolta hogy reggeli előtt vegyek be egy Rennit ha nagyon sokat hányok reggelente.
2014. márc. 3. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem az éhgyomorra ivást nem bírta a gyomrom. Lehet, hogy te is így vagy, a mandarin elég vizes, savas. Próbálj meg minimális folyadékkal, vagy akár anélkül: ropit, pirítóst, ilyeamiket enni. Én azt vettem észre, hogy ezek egy fokkal jobban bentmaradnak
2014. márc. 3. 10:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja meg a kismamamvitamint se bírta a gyomrom,főleg, ha éhgyomorra vettem be, ezért inkább délutánra/és evés utánra időzítettem a bevételét
2014. márc. 3. 10:23
 4/10 anonim ***** válasza:
semmiképp ne gyümölcsöt egyél, az savat csinál és igy nagyobb az eésly ahényéásra is. Inkább valami kekszet, kenyeret egyél ami épp felszivja agyormosavat, A vitamint smemiképp ne éhgyomorra veddd be sok kismamának pont ettöl van a hányás. Vna akinek semmi praktika nem válik be végig hányjaa 9 hónapot, probálj ki minden praktikát hátha valamelyik beválik, sokan pl szénsavasat isznak reggel ez is enyhiti a hányingert, na meg a citrom is.
2014. márc. 3. 10:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Este veszem be a terhesvitamint, már régóta szedem, de eddig nem okozott gondot. Megpróbálom holnap reggel a ropit, úgyis szeretem nagyon :) remélem bent marad, ide inkább felkelek korábban. Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. márc. 3. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Már egy hete reggelente hánytam. Majd felhívtam a védőnőt, hogy mit tudnék tenni, hogy ez elmúljon. Ő azt javasolta, hogy még FEKVŐ állapotban egyek meg egy kekszet. Amit az ágytól 1 karnyújtásnyira rakjak, hogy ne keljen felkelnem se. És fekvő helyzetben majszoljam el. Azóta mióta ezt csinálom semmi bajom reggelente. :)
2014. márc. 3. 10:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! holnap reggel kipróbálom ropival! :)
2014. márc. 3. 10:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem jött be a ropi se, de szerintem mindegy mit eszek először reggel úgyis kijön :( de utána fogat mosok és megpróbálok enni valamit
2014. márc. 4. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:

:(

Ez a pár hét kritikus, aztán fokozatosan egyre jobb lesz. Kitartás!

2014. márc. 5. 08:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, kezdek beletörődni, mindig egy nappal kevesebb van belőle :)
2014. márc. 5. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!