15 hetes vagyok és még nem látszik semmi hasam! Másnak meg már igen! Mikor fog?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 17:46
1/14 anonim válasza:
nE AGGÓDJ! Ez engem is idegesít, majd elkezd nőni, ha eljön az ideje:)
2/14 A kérdező kommentje:
elég kivárni :( másnap meg látom hogy ennyi idősen milyen nagy.
2014. márc. 2. 17:52
3/14 anonim válasza:
Nem mindenkinek nagy.
És ezt nem tudjuk megmondani, hogy mikor fog látszódni neked mert ez elég egyén függő.
Van olyan ismerősöm akinek tényleg az utolsó pár hónapba látszott rajta. /tehát utolsó 2 max 3 hónapba/
4/14 A kérdező kommentje:
Hát én elég vékony vagyok , meg a terhesség alatt nagyon lefogytam szóval nem tudom nekem mikor fog :( de nem szeretném ha az utolsó hónapokba :( szeretném mutogatni :)))
2014. márc. 2. 17:59
5/14 anonim válasza:
Én is vékony vagyok nekem csak a 24 hét körül látszott. De most se vmi nagy pedig 30 hetes vagyok. Mások 20-21 hetesek pl a terhesgondozóba és nagyobb a hasuk mint nekem. Nem lényeg az a lényeg h a baba akkora amekkorának lenni kell.
6/14 anonim válasza:
Óóó én is vékony vagyok, és még csak nemrég kezdett el úgy rendesen látszani. De nem is bánom,hogy még nem olyan nagy, ígyis daru kellene hozzám, ha fel akarok kelni :D
28 hkm
7/14 A kérdező kommentje:
juujj hát akkor még jó sokat kell várnom :((
2014. márc. 2. 18:17
8/14 anonim válasza:
Egész életemben arról álmodoztam milyen jó lesz majd nagy pocival élni, de csak 30. hétre lett olyan igazi terhes hasam, de az sem volt túl nagy csak azon már látszott, hogy terhes vagyok. Így jártam talán majd a másodikkal lesz nagy pocim. :D 20-25. héttől azért már fog látszódni légy türelmes.
9/14 anonim válasza:
8 vagyok 170 cm és 60kg voltam terhesség elején végén 70 lettem, tehát nem vagyok én sem kövér még sem látszott.
10/14 A kérdező kommentje:
Hát várom ! Csak egy kicsit türelmetlen vagyok :)) de azért köszönöm hogy válaszoltatok :)
2014. márc. 2. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!