Fogzási időszakban, az amúgy rettenetesen nyugodt baba másnak is felismerhetetlenségik megváltozik? Olyan szinten hisztis hogy nem tudom kezelni.! Ez már nem nyűgösség, ezen már látszik hogy hiszti!
szegény kicsi, dehogy hisztitik, 6 hónaposan még nem képes az agya annyira összetett, hogy manipuláljon, fizikailag képtelenség, hogy hisztizzen!
biztos bazira fáj neki, vegyél neki gélt meg homeos bogyókat, hogy enyhítsd a fájdalmát ordibálás helyett. nem könnyű, de neki még nehezebb!
Állj állj állj utolsó!
Nem én ordibáltam...... Csak kicsit hangosabban mondtam a NA DE KICSIM (pelusozásnál)
Olvasd végig még egyszer mit írtam :(
Soha sem ordibálnék az én drágámmal :(
Azt írtam amúgy hogy ő ordit és tényleg ordít, rá két másodpercre meg vigyorog...!
Van amúgy mindenünk! Homeós cucc, gél, fájdalomcsillapító ilyesmi!
Kérlek ne vádolj azzal hogy ordibálok!
Ismétlem SOHA nem ordibálnék vele!
Igen az én lányom pontról pontra ugyanezt csinálta.Amint kibújt a 2 alsó foga (2 nap különbséggel 2 heti nyűglődéssel)már nem igényelte a ringatást, ergo visszaváltozott, de aztán jött a többi fog.
Egy ideig segített a Dentinox gél, de utána sorban jöttek a fogai és az kevésnek bizonyult így én 3*5 golyócskát adok neki a chamomilla vulgaris 15ch-ból.Nálunk bevált.Vagy a Vibrucol kúp is homeopátiás, de mi azt nem próbáltuk így arról nem tudok nyilatkozni.
1 éves kiscsaj anyuja
Itt még nem dőlt össze a világ, ne sírj már most, mert még ki tudja mi vár rád.
Szóval nyugi, ez most egy rossz alkalom volt, bizonyára valami fájt neki (akár fog, akár más). Előjöhet ez napokig, aztán elmúlhat, majd egy újabb fognál megint nyűgös lesz...és mire kijön mind...huhh...
A hiszti...majd később jön, mot biztos valamije nagyon fájt, vagy rossz napja van, ki tudja.
Fogzásra vannak szerek, homeós cuccok, Dentinox és hasonló ecsetelők, gélek, vagy ha jobban fáj neki, akkor Viburcol kúp, vagy Nurofen/Panadol.
2. vagyok. elnézést akkor, hogy félreolvastam.
viszont ekkora baba nem tud hisztizni, valami megoldást keress mert szenvedhet.
nurofent próbáltad már?
Oké hogy minden van de adod is neki???
Én is a chamomilla vulgarisra esküszök!Feloldok neki 5 golyócskát,beadom és 20 perc múlva látványosan lehiggad és jobb neki!Próbáld ki nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!