Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire veszélyes a babára,...

Mennyire veszélyes a babára, ha rémálmaim vannak?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 1 hónapban sok olyan dolog történt ami miatt már 1 hete folyamatosan rémálmaim vannak (mindig más)Amiikor felriadok a gyomrom görcsben van és ott érzem a szívdobogásom. Nagyon féltem a babát mer még a terhesség korai szakaszában vagyok, nem szeretnék elvetélni.
2008. júl. 22. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a rémálmaidtól nem lesz baja a babádnak. Nyugodj meg. Ha éjjel felriadsz, igyál egy pohár langyos tejet, az segít az elalvásban. Jó babavárást. És ne aggódj. Én is sok hülyeséget álmodtam akkor is. Meg azon kívül is. :)))
2008. júl. 22. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nem lesz semmi baja a kicsidnek! Én mióta tudom, hogy terhes vagyok, folyamatosan rémálmokat látok, főleg a babóval kapcsolatban, aminél ugye most nekünk nincs rosszabb... én is fel szoktam riadni, görcsben van a gyomrom, tök merev vagyok...

De a kisbabám az UH szerint is virgonc és egészséges:) Ne aggódj! Jó babavárást!

2008. júl. 22. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is nagyon furcsákat álmodom a babával kapcsolatban mostanság. Tegnap pl. azt álmodtam, hogy komplikációk adódtak a szülésnél, mert orvosi műhiba miatt bennem felejtettek az orvosok egy bepanírozott cukkini karikát. Hát elég bizarr. Nem hinném, hogy a rossz álmok ártanának a babának. Biztos a terhességgel kapcsolatos aggodalom kúszik be az álmainkba.

üdv. 10 hetes kismama

2008. júl. 22. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok. Igen, a bizarr álmok elég gyakoriak... én tegnapelőtt éjjel álmodtam, hogy sétáltunk a párommal az utcán, és aggódtam, hogy minden rendben van-e, ezért kivettem a babát a hasamból, megnéztük, aztán visszatettem, meg valahogy a köldökzsinórt is visszarögzítettük.

Párom meg jót vidult rajta:) Azóta én is:)

Ma voltunk 18. heti UH-n, gyönyörű és egészséges a baba még mindig! Pedig már rég az agyára mehettem volna ezzel a sok bizarr meg rémálommal...

Szóval okoznak néhány kellemetlen percet alvás közben, de nem kell komolyan venni ezeket az álmokat!

2008. júl. 22. 22:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugtató hogy a problémámmal nem vgyok egyedül.
2008. júl. 23. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első terhességemmel folyamatosan azt álmodtam, hogy embereket mentek árvízből. A mostanival pedig állandóan családi veszekedést és családi ebédeket álmodok.

Nem gondolom, hogy az álmok hatással lennének a babára. viszont az álmokat kísérő hangulatok, amikor az álmok "rabul ejtenek", azok lehet, hogy igen.

20 hetes mami

2008. júl. 25. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!