Mennyire veszélyes a babára, ha rémálmaim vannak?

Nyugodj meg, nem lesz semmi baja a kicsidnek! Én mióta tudom, hogy terhes vagyok, folyamatosan rémálmokat látok, főleg a babóval kapcsolatban, aminél ugye most nekünk nincs rosszabb... én is fel szoktam riadni, görcsben van a gyomrom, tök merev vagyok...
De a kisbabám az UH szerint is virgonc és egészséges:) Ne aggódj! Jó babavárást!

Én is nagyon furcsákat álmodom a babával kapcsolatban mostanság. Tegnap pl. azt álmodtam, hogy komplikációk adódtak a szülésnél, mert orvosi műhiba miatt bennem felejtettek az orvosok egy bepanírozott cukkini karikát. Hát elég bizarr. Nem hinném, hogy a rossz álmok ártanának a babának. Biztos a terhességgel kapcsolatos aggodalom kúszik be az álmainkba.
üdv. 10 hetes kismama

Második válaszoló vagyok. Igen, a bizarr álmok elég gyakoriak... én tegnapelőtt éjjel álmodtam, hogy sétáltunk a párommal az utcán, és aggódtam, hogy minden rendben van-e, ezért kivettem a babát a hasamból, megnéztük, aztán visszatettem, meg valahogy a köldökzsinórt is visszarögzítettük.
Párom meg jót vidult rajta:) Azóta én is:)
Ma voltunk 18. heti UH-n, gyönyörű és egészséges a baba még mindig! Pedig már rég az agyára mehettem volna ezzel a sok bizarr meg rémálommal...
Szóval okoznak néhány kellemetlen percet alvás közben, de nem kell komolyan venni ezeket az álmokat!

Az első terhességemmel folyamatosan azt álmodtam, hogy embereket mentek árvízből. A mostanival pedig állandóan családi veszekedést és családi ebédeket álmodok.
Nem gondolom, hogy az álmok hatással lennének a babára. viszont az álmokat kísérő hangulatok, amikor az álmok "rabul ejtenek", azok lehet, hogy igen.
20 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!