Hugyuti fertőzésre milyen gyógytea jó?
Figyelt kérdés
2008. júl. 22. 08:01
1/12 anonim válasza:
sok sok kamilla tea, es medveszolo tea.
2/12 anonim válasza:
Csalántea, napi 1-2 csészével, lehetőleg cukor nélkül melegen kortyonként elfogyasztva.
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!
2008. júl. 22. 08:10
4/12 anonim válasza:
plusz vorosafonya kapszula, csodat tesz!
5/12 anonim válasza:
De azért menj el orvoshoz is. Nem mindegy,hogy kapsz esetleg egy felszálló fertőzést ami a kezeletlen húgyúti fertőzés szövődménye és vese ill. vesemedence gyulladásod lesz.
S fontos a sok folyadék, ebben benne lehetnek a gyógyteák is.
6/12 A kérdező kommentje:
5x több baktérium volt a vizeletemben . azt mondta a védőnő nem kell vele foglalkozni . az első vizelet vételnél is volt csak akkor nem ilyen sok és akkor kaptam rá Pyassan nevű gyógyszert . most eléggé aggaszt , hogy nem adnak semmit . Szerintetek?
2008. júl. 22. 09:37
7/12 anonim válasza:
szerintem menj el orvoshoz és kérj baktérium tenyésztést én a háziorvoshoz mentem a nödoki nem nagyon foglalkozik ilyenel,mert a baci egymagátol nem mulik el,én tudom milyen vesefájdalomal jár,minden terheségemmel killondok ilyenel,
8/12 A kérdező kommentje:
tegnap épp a háziorvosi rendelőben ücsörögtem és akkor futottam össze a védőnővel és ő mondta , teljesen fölöslegesen ülök itt. erre nem kell szednem semmit.....
2008. júl. 22. 10:07
9/12 anonim válasza:
Mindenképp menj el a háziorvosodhoz és kérjetek tenyésztést! Így a megfelelő antibiotikumot tudja majd felírni ha kell, vagy csak húgyúti fertőtlenítőszert ( ez is gyógyszer). Ha ilyen sok baci van az vizeletedben az nem jó. Nekem most szült ismerősöm és neki sem törődtek vele ,hogy baci van a vizeletben és az lett a vége, hogy a picit elvitték a kora osztályra megfigyelésre, mert gyanús volt,hogy fertőzést kapott ő is. Szerencsére nem volt nagy gond. Kisebb súllyal született mint várták, mert anya szervezetét a fertőzés is lefoglalta.
10/12 anonim válasza:
Nálam is hasonló volt a helyzet, csak nekem 8-szor több volt a megengedettnél. A dokim nem adott semmit, mert azt mondta, hogy ezt legjobban az "áttisztítással" lehet kezelni, így a sok folyadék mellett dinnyeevést (vagy sörfogyasztást) ajánlott. Szerintem próbáld ki, nekem bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!