Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt gombás fertőzé...

Terhesség alatt gombás fertőzésre mit lehet használni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem canesten tabit mondott a dokim
2011. jún. 14. 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, és igaz semmi baja nem lehet a picinek a tablettátol??
2011. jún. 14. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Klion D! És az mindent kivisz, akármi is a bajod. Nekem kétszer is kellett szednem a terhesség során.

De persze CSAK AMIT AZ ORVOS MOND, azt használd!

2011. jún. 14. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem 3* irt fel 6db pimafucint,szart sem használt amint elfogyott visszajött állítólag irrigálni nem lehet.klion-t meg csak 3hónapos kor után lehet.már nagyon kivagyok.

na de most megyek rácsapok az asztalra az tuti.

remélem te hamar meggyógyulsz.

2011. jún. 14. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem az orvosod kérdezd meg, ne kezeld most magad, majd ő megmondja, hogy mit ajánl...mivel a legtöbb nőgyógyász mást és mást szokott! Én nagyon hajlamos vagyok hüvelygombára sajnos :( Terhesség előtt mindig Canesten combival kezeltem, de várandósan minden alkalommal megkérdezem a dokim, hogy mit használjak...és nem Canestent írt ki! Hanem olyat ami szerinte sokkal sokkal jobb, és csak egy kúp van a dobozban...Szóval a lényeg, hogy kérdezd meg! A másik dolog, hogy ha hajlamos vagy rá Te is, akkor érdeklődj probiotikum készítmény után, ami a hüvelyflóra erősítésére van kitalálva...14 kapszula, szájon át kell alkalmazni, most én is ezt próbáltam ki, és hatásos mivel azóta (hogy lekopogjam) nem jött vissza a gomba! üdv! Jobbulást!
2011. jún. 14. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Természetesen megkérdezem az orvosom!!
2011. jún. 14. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom h a doki válasza az elsődleges.Nekem kb. 2 hete jött ki:-S Nagyon útálom/útáltam soha nem volt eddig,de állítólag ez terhesség alatt "természetes".Nekem a dokim gynoxin hüvelykrémet írt fel.Nekem nagyon bevált...rem. nem is jön elő!Ja és ne feled ilyenkor no sex vagy csak óvszerrel! 25 hetes kismama
2011. jún. 14. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem sajna többször volt a terhesség alatt én Pimafucin-t kúpot használtam ezt ajánlotta az orvosom,azt hiszem rá is van írva a b.t.-ra,hogy terhesség alatt is használható.Nekem bevált egyedüli aminek nem volt kellemetlen mellékhatása nálam.
2011. jún. 14. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!