Gombás fertőzésre mit lehet biztonságosan használni terhesség alatt?
A tünetek alapján nagyon úgy tűnik elkaptam valamilyen hüvelygombát,melyik kenőcsöt ajánlanátok, ami hatásos?
15 hetes km
Szia!
Ha van fogadott orvosod, hívd fel, és egyeztessetek. Lehet, hogy szükségesnek ítéli a kenetvételt.
(Hanincs magándokid, érdemes azért elmenned - jelen helyzetben - orvoshoz. Ne kockáztass.)
Jobbulást! Üdv!
Szia!
Azt javaslom legelőször is menj el a dokihoz, hogy megbizonyosodj róla, hogy tényleg gomba vagy esetleg valami más. Ha valóban gombád van akkor szinte biztos, hogy a Canestent fogja felírni, úgy tudom nincs külön kismamáknak készült gomba ellenni krém vagy hüvely tabletta, pedig már igazán kitalálhatnának egyet-kettőt, mert rengeteg kismama lesz gombás a terhesség alatt, van aki többször is. Egyébként a Canesten hüvely tablettához adnak applikátort is, de ezt a terhesség alatt ajánlatos használni. Azt hiszem ez a tájékoztatóban is benne van, de nekem orvos mondta.
Jobbulást!
Szia! Én a helyedben kihagynám az otthoni kezelést és fordulnék a nődokihoz. Én is próbálkoztam a kenőccsel (Canibene),félvén attól hogy a kúp árthat a babának. A fertőzést, ha halogatod felhúzodhat a méhedebe, hogy megelőzd a bajt - jobb félni mint megijedni - nézesd meg magad a dokival. Sok kismamának van hüvelyi fertőzése, sajnos én sem kerültem el, már aznap mikor éreztem hogy valami nem stimmel azonnal mentem.
Jobbulást neked!
22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!