Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen is meg lesz a jogsim?

Terhesen is meg lesz a jogsim?

Figyelt kérdés
5-6hetes terhes vagyok! Most csinálom meg a jogsit. április 1jén lesz a kresz vizsga, ha sikerül utána sorba jön a többi! Szerintetek megírom vizsgázni vezetésből is? Nem tudom mekkora lesz a pocakom mire eljutok odáig!? Kíváncsi vagyok véleményekre, tapasztalatokra! Köszönöm!
2014. febr. 28. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagybátyám oktató. Most van egy tanítványa, aki 33 hetes terhes, két hét múlva, azaz 34 hetesen fog vizsgázni.
2014. febr. 28. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Félrement, szóval 35 hetesen lesz a vizsgája.
2014. febr. 28. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha április 2-jén átmész a kresz vizsgán, utána már jön a rutin vezetés, nyáron már vizsga. Addigra nem lesz még nagy pocid. Egyébként én még 40 hetesen is vezettem mindkét gyerekemmel, tehát simán megoldható.
2014. febr. 28. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:

szia :) üdv a klubban. Nekem január 21-én indult a KRESZ tanfolyam, 7 napos, febr. 12-én vizsgáztam kreszből (február 12-én 19 hetes voltam!!) Ma volt az eü vizsgám (tegnap töltöttem a 22. hetet) és tegnap volt az első vezetési órám.

Kicsit nehezen vállalt el az oktató, de azt mondta, bele fog férni, viszont hétvégi időpontokat is választanom kell, ami feláras (+300 Ft/óra).

Így tudok heti két-háromszor menni, ha még veszek is rossz esetben 10 pótórát, akkor is 8 hét alatt megleszünk kb.

Ez azt jelenti, hogy 7 hónaposan megyek majd a vizsgára.

Bízom benne hogy egészséges leszek és minden rendben lesz, most még nem esik nehezemre amúgy semmi, vettem egy övterelőt azért, hogy az öv ne nyomja majd a pocakom. De az oktató szerint nem lehetetlen a dolog, csak sietni kell :)

2014. febr. 28. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor majd kiderül! Köszönöm a válaszokat!!! :-)
2014. febr. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!