Kényelmes? Milyen nadrágot, ruhát hordhatnék? Nyáron fogok szülni!
2014. febr. 22. 20:54
1/8 anonim válasza:
A sógornőm azt hordott, most szült január végén. Szerette. Biztosan kényelmes volt neki, mert nem vette volna fel, ha kényelmetlenül érzi magát benne.
Én novemberben szültem, vékony kismamafarmert hordtam, halásznadrágokat. Én nem szeretem a szoknyákat, ruhákat, úgyhogy ebben nem tudok segíteni.
2014. febr. 22. 20:59
2/8 anonim válasza:
Én nem.hordtam pedig biztos kényelmes.Júniusban szültem.Eleinte normál ruhákat hordtam.Majd olyanokat amik hagyták a hasamat kibontakozni.pl.leggigset tunikával.Amikor bejött a jó idő.Haromnegyedes leggigset olyan pantos tunikaval ami mell alatt bővül és eltakar fenékig.Majd utolsó hónapban mikor nagyon meleg volt kombináltam pántos ruhával ami mell alatt bövül.
Nem vettem terhes ruhákat,csak terheseknek ajanlott "hasfogó"bugyikat.
2014. febr. 22. 21:04
3/8 anonim válasza:
Számomra ormótlan, 90es évekbeli. Én a nadrágjaimat hordom és hordtam előzőleg is gumival és bandázzsal. Most beszereztem egy kismama farmert is. Júniusban fogok szülni.
2014. febr. 22. 21:05
4/8 anonim válasza:
Én nem hordtam, részben mert nem tetszik, részben mert az egyik kolléganőm könyörgött, hogy ne vegyek fel ilyet, mert szerinte szörnyen néznek ki. Én kismamanadrágokat hordtam (kosztümnadrágok voltak) és halásznadrágot, illetve egy miniszoknyát, mert nyárra esett a terhességem nagy része és szörnyen meleg volt. Farmert nem hordtam, mert nem bírtam elviselni az anyagát terhesen.
2014. febr. 22. 21:07
5/8 anonim válasza:
Egyet kaptam kölcsön, pár hétig hordtam, de nem szerettem. Szerintem is ormótlan és nagyon kényelmetlen volt.
2014. febr. 22. 21:47
6/8 anonim válasza:
Én is kaptam kölcsön...kényelmes volt...de úgy néztem ki benne mint anyám azon a réééégi képen amikor engem várt! :D Ő el volt ájulva..milyen cuki vagyok benne...lehet,de inkább eldugtam a szekrény mélyére pihenni.Mivel nagy darab vagyok,kismama farmert egyszerűen nem lehet rám kapni,varrattam egyet,bár nem farmert...abba jártam dokihoz,aztán már mikor jó idők voltak a vége felé,akkor meg háromnegyedes kényelmes gatyókba bújtam tunikával.
2014. febr. 22. 22:33
7/8 anonim válasza:
nem hordtam, nekem nem tetszik. viszont olyan csinin öltöztem, hogy megdícsértek még idegenek is :)
160 centi, 64/74 kg voltam pocakkal.
én használtruhaboltban vásároltam 42,44 es ruhákat és kismamanacit vagy legginst.
javaslom a kiemelt Hada secondhand boltokat. márkás és minőségi, tisztességes állapotú (next, h&m mama) kimondottan várandós cuccokat lehet venni 1000 és 2500 ft között.
kényelmes cuccokat kell beszerezni :) meleg lesz a tavasz és a nyár is, legyen lenge nagy ruhád kettő három darab feltétlen :) :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!