Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérző aranyérrel terhesen mit...

Vérző aranyérrel terhesen mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Eléggé kínos téma...

Fájni nem fáj, "csak" ha keményebb a székletem, utána kicsit véres a papír. Nem mindig.

Az étrendemen már próbáltam változtatni, ideig-óráig jó is volt, de most megint gondok vannak.

Elég, ha kenem Reparon kenőccsel? Vagy tennem kellene még valamit?

19 hetes kismama vagyok.

2014. febr. 10. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is csak reparont használtam és elmúlt. De ha belső aranyered van és nem külső akkor jobb állítólag a kúp, de a reparonhoz van ilyen kis fecskendő amit ugye rátehetsz a végére és bentre is tudsz tenni belőle. Szerintem az bőven elég. Mást úgyse tudsz vele kezdeni.
2014. febr. 10. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A kúp jobb, mint a krém, de a kúp+krém még jobb. Amikor vérzik akkor ne kend, mert csípi. Egyél naponta joghurtot, ez lazítja a székletet.
2014. febr. 10. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok folyadék, rostos étel, tejtermék-ezek lazítják a székleted.

Reparon jó, de ha már vérzik is, szerintem kérj kúpot is a dokidtól.

2014. febr. 10. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, venni fogok akkor kúpot is a krém mellé.
2014. febr. 10. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Sok rostosat fogyassz.Az aranyérre is nagyon jól használható a stabilizált aloe vera alapú krém, ajakápoló és mellete még egyéb gyógynövényeket tartalmazó spray, amit a szülés után többek között pl a gátsebre is remeköl tudsz használni.Jobbulást!
2014. febr. 11. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Kb ekkor jött ki nekem is úgy, hogy azt hittem megpusztulok, úgy fájt.

Detralexet szedtem rá, kentem Lioton géllel (elvileg nem erre van, de bikaerős, jó szer rá) és svédcseppel. 3 nap agresszív kúra után nyom nélkül elmúlt.

A fentieket nőgyógyásszal és proktológussal egyeztetve alkalmaztam, tehát ha amúgy nincs gond a terhességeddel, nyugodtan használd őket.

2014. febr. 11. 10:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Nektek is köszönöm!

Első körben kipróbálom a Reparon krém+kúp kombót, aztán ha nem sokat segít, váltok. :)

2014. febr. 11. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!