Be lehet adni rosszul az inzulint, hogy ne hasson?
Figyelt kérdés
29 hetes cukros kismama vagyok :( reggel olyan magasra fel ugrik a cukrom, hogy ezért inzulinoznom kell magam, 4 egységet minden reggel...
Combomba kell beadni, azt tudom hogy a külső részbe lehet csak és hogy a comb középső részébe, de el lehet ezt rontani?tegnap kezdtem, tegnap még jó is volt, 7 alatt maradt a cukrom, ma viszont ugyanazt reggeliztem amit tegnap, a megadott 20 percet megvártam az inzulin és az étkezés között, mégis 1 órával reggeli után 7,7-et mértem :'( most mit csináljak, tegnap még jo volt, én ronthattam el valamit?
2014. febr. 26. 09:23
1/1 anonim válasza:
szerintem nem olyan nagy a kulonbseg. 7 vagy 7.7. Lehet holnap meg kicsivel alacsonyabb lesz. En ugy tudom, (testverem evek ota inzulinozza magat) hogy nem lehet rosszul beadni. Mindegy szinte hova adod, az hatni fog. Ne aggodj, az inzulin biztos mukodni fog jol, csak meg kicsit a szervezetednek is ra kell allnia. MEg ne felj ettol az egesztol. Tesom mar evek ota, kb 12 eve inzulinozza magat es kutya baja,( sot a dita miatt sokkal fittebb es egeszsegesebb mint a korabeli nok tobbsege) pedig neha kilengnek az ertekei. Sot csokit is eszik neha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!