Most olvasom, valaki írta, hogy a tiramisu is tiltott. Mik azok az ételek amik a 'tiltólisán' vannak? Én csak a sushiról tudtam meg a tatár beafsteekről.
Én azokról az ételekről tudok, hogy tiltólistán vannak, amelyek tartalmaznak nyers összetevőket, mint pl. tojás, tatárbeafstek. Ne egyél mosatlan gyümölcsöt, zöldséget!
Újabban a fahéjról is hallottam, hogy nem igazán ajánlott, nem tudom, hogy ez mennyire igaz.
a fahéj vetéléshez vezet...
amúgy én ettem sushit,kövezzetek meg...sztetek japánban a nők a sok nyers húst mellőzik?hát nem és ezerszer egésztségesebbek a gyerekeik mint a mieink
Ada és Abi
Hát igen! Elméletben sokmindent nem szabad :-)
Én meg tiramisut ettem nem is egyszer terhesség és szoptatás alatt is. Hál'Istennek nem lett baj :-)
Én eleve úgy szoktam csinálni a tiramisut, hogy nincs benne nyers tojás. Így nem tiltólistás :)
Valóban a nyers dolgokkal kell vigyázni, de azért néha belefér, nem lesz tőle semmi baj, főleg, ha bevált helyről van, vagy te készíted!
én úgy tudom hogy májat se szabad enni... hát én ettem néha néha egy picit. + májkrémet is. :-) iszonyatosan megkívántam, nem volt mese, ennem kellett.
tiramisuba én se teszek nyers tojást.
Levegöt se vegyetek:)
Ugyan màr,lehet enni mindent,csak mértékkel.Még egy pohàr bor se àrt,ha nem napi szinten teszed.Szoval ne aggodjàtok tul magatokat!Amit kivàntok egyétek,csak ne napi szinten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!