Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most olvasom, valaki írta,...

Most olvasom, valaki írta, hogy a tiramisu is tiltott. Mik azok az ételek amik a 'tiltólisán' vannak? Én csak a sushiról tudtam meg a tatár beafsteekről.

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 17:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én azokról az ételekről tudok, hogy tiltólistán vannak, amelyek tartalmaznak nyers összetevőket, mint pl. tojás, tatárbeafstek. Ne egyél mosatlan gyümölcsöt, zöldséget!

Újabban a fahéjról is hallottam, hogy nem igazán ajánlott, nem tudom, hogy ez mennyire igaz.

2009. dec. 11. 17:39
 2/15 anonim ***** válasza:
68%

a fahéj vetéléshez vezet...

amúgy én ettem sushit,kövezzetek meg...sztetek japánban a nők a sok nyers húst mellőzik?hát nem és ezerszer egésztségesebbek a gyerekeik mint a mieink

Ada és Abi

2009. dec. 11. 17:44
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát igen! Elméletben sokmindent nem szabad :-)

Én meg tiramisut ettem nem is egyszer terhesség és szoptatás alatt is. Hál'Istennek nem lett baj :-)

2009. dec. 11. 17:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve úgy szoktam csinálni a tiramisut, hogy nincs benne nyers tojás. Így nem tiltólistás :)

Valóban a nyers dolgokkal kell vigyázni, de azért néha belefér, nem lesz tőle semmi baj, főleg, ha bevált helyről van, vagy te készíted!

2009. dec. 11. 17:58
 5/15 anonim ***** válasza:

én úgy tudom hogy májat se szabad enni... hát én ettem néha néha egy picit. + májkrémet is. :-) iszonyatosan megkívántam, nem volt mese, ennem kellett.

tiramisuba én se teszek nyers tojást.

2009. dec. 11. 18:26
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

Levegöt se vegyetek:)

Ugyan màr,lehet enni mindent,csak mértékkel.Még egy pohàr bor se àrt,ha nem napi szinten teszed.Szoval ne aggodjàtok tul magatokat!Amit kivàntok egyétek,csak ne napi szinten!

2009. dec. 11. 18:41
 7/15 anonim ***** válasza:
És a kolbásszal mi a helyzet?( Nem sütve és nem főzve)
2009. dec. 11. 19:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja az előző...előtti:D Semmit se XD,túl aggódjuk(átok) ezt a témát sokszor,mert ezt várják el v mert zizzentek vagyunk ^^
2009. dec. 11. 19:09
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
azért nem annyira túlaggódós a nyers tojás fogyasztása... talán nem tudjátok hogy a tojás szalmonellával lehet fertőzött akkor is ha semmi baj nem mutatkozik vele?
2009. dec. 11. 19:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
most nem a tojásról van szó,azt még a hülye is tudja,h nyersen nem túl egészséges,mármint a szalmonella miatt,de nem értem,hogy egy halban mi lehet pl?
2009. dec. 11. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!