Ha a vérzés alapján más a szülési időpont mint a 12 hetes UH-on, akkor melyiket veszik figyelembe?
Nekem az orvos azt mondta hogy mindig a vérzés szerintit nézik. Viszont interneten olvastam szintén orvos által írt cikkben, hogy mivel nem lehet pontosan kiszámítani, ezért az első UH szerinti dátum a mérvadó.
Most akkor szerintetek melyik?
Amúgy nekem 7 nap az eltérés.
Köszönöm a válaszokat.
Viszont nem értem, hogy akkor nekem az orvos miért mondta azt hogy mindig a vérzés szerintit kell nézni. Azt mondta az UH-os csak tájékoztató jellegű.
Leírom én hogy jártam.
Végig a menses szerinti terminust
vették figyelembe. Amikor egy héttel
túlléptem, aznap befektettek, azzal
hogy másnap indítják. Közben
átnézték a papírjaimat, és húha, a
12. heti uh szerint màr még egy
héttel előrébb jártunk. UH, vizsgálat,
az eredmény: sürgősségi császár. A
gyereknek esze ágában sem volt
kijönni, tök zárt voltam, még csak
felpuhulva sem volt a méhszáj. Csak
közben már belekakilt a
magzatvízbe, és kapott egy "jó kis"
fertőzést. Ami ugye ki se derülhetett
mert zárt méhszájjal nincs
magzatvízvizsgálat...
Na szóval, a lényeg hogy én a
bárhogyan számolt legkorábbi
időpontot venném figyelembe, és
onnan nagyon szoros kontrollt
kérnék, nehogy baj legyen...
Szia!
Nekem is azt mondta a doki, hogy a vérzés szerintit nézik, csak akkor módosítják az időpontot, ha legalább két hét eltérés van. Pedig nekem alapból 35-40 naposak a ciklusaim, de azt is 28 nappal számolják.
Így mensi szerint júni 18ra vagyok kiírva, uh szerint júni 23(de volt már 25 is), azt mondta a doki, ha nem idul meg 18ig, akkor 1-2 napot vár és utána indítják a szülést(mert az első baba császáros volt, így nem várnak tovább), most szeretnék természetesen szülni, azt modta hogy semmi akadálya, megpróbálhatom, aztán majd látjuk, hogy alakul.
23 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!