Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a vérzés alapján más a...

Angyal01 kérdése:

Ha a vérzés alapján más a szülési időpont mint a 12 hetes UH-on, akkor melyiket veszik figyelembe?

Figyelt kérdés

Nekem az orvos azt mondta hogy mindig a vérzés szerintit nézik. Viszont interneten olvastam szintén orvos által írt cikkben, hogy mivel nem lehet pontosan kiszámítani, ezért az első UH szerinti dátum a mérvadó.

Most akkor szerintetek melyik?

Amúgy nekem 7 nap az eltérés.

2014. febr. 25. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
A 12. heti uh-t nezik. Azert mert lehetett egy kesoi peteeres eredmenye a baba, ezesetben pedig nem mervado a verzes mivel nem a 14. nap korul volt a peteeres. En verzes szerint dec. 12-en szultem volna, uh szerint dec. 25 (vegul 24. lett:-)Ez eleg fontos a vegen levo ctg miatt mert a 40. het utan naponta van.
2014. febr. 25. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Elsonek valoban a verzes szamit. Majd uh-k alapjan korrigalnak.
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ultrahang szerintit kell figyelembe venni.
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Viszont nem értem, hogy akkor nekem az orvos miért mondta azt hogy mindig a vérzés szerintit kell nézni. Azt mondta az UH-os csak tájékoztató jellegű.

2014. febr. 25. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam a méretei ugyanúgy egy héttel kisebbek voltak minden ultrahangon, ezért a 18. heti után átírta a szülés várható dátumát az orvos, bezzeg most a kiskönyvembe a vérzés szerinti hetek számát írta :D
2014. febr. 25. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Leírom én hogy jártam.

Végig a menses szerinti terminust

vették figyelembe. Amikor egy héttel

túlléptem, aznap befektettek, azzal

hogy másnap indítják. Közben

átnézték a papírjaimat, és húha, a

12. heti uh szerint màr még egy

héttel előrébb jártunk. UH, vizsgálat,

az eredmény: sürgősségi császár. A

gyereknek esze ágában sem volt

kijönni, tök zárt voltam, még csak

felpuhulva sem volt a méhszáj. Csak

közben már belekakilt a

magzatvízbe, és kapott egy "jó kis"

fertőzést. Ami ugye ki se derülhetett

mert zárt méhszájjal nincs

magzatvízvizsgálat...

Na szóval, a lényeg hogy én a

bárhogyan számolt legkorábbi

időpontot venném figyelembe, és

onnan nagyon szoros kontrollt

kérnék, nehogy baj legyen...

2014. febr. 25. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is azt mondta a doki, hogy a vérzés szerintit nézik, csak akkor módosítják az időpontot, ha legalább két hét eltérés van. Pedig nekem alapból 35-40 naposak a ciklusaim, de azt is 28 nappal számolják.

Így mensi szerint júni 18ra vagyok kiírva, uh szerint júni 23(de volt már 25 is), azt mondta a doki, ha nem idul meg 18ig, akkor 1-2 napot vár és utána indítják a szülést(mert az első baba császáros volt, így nem várnak tovább), most szeretnék természetesen szülni, azt modta hogy semmi akadálya, megpróbálhatom, aztán majd látjuk, hogy alakul.

23 hetes km

2014. febr. 26. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!