Menstruáció vagy beágyazódási vérzés?
10 nappal ezelőtt feküdtünk le a barátommal.
Múlt hónap 19-én jött meg. De mindig hol több, hol kevesebb ideig tart a ciklusom. Most ez 35 napos volt. Ma fájt a hasam, kb. egy fél órája pedig elkezdtem vérezni. Még nincs sok, de ez mindig így szokott lenni.
Szerintetek ez mi?
Jó kérdés...Nekem szabályos ciklusom volt, 28 napos, amikor meg kellett volna jönnie, erős alhasi görcsre ébredtem, mint régebben, amikor évekig küszködtem funkcionális cisztával. Mérgelődtem is, hogy na kezdődik újra... Néhány óra múlva a WC-n vettem észre, hogy barnázok. Ez a barnázás 2 napig tartott, nem akart rendesen megjönni. Vettem is terhességi tesztet, de végül akkor nem használtam fel, mert harmadnapra ezerrel megjött a menzeszem. Rám nem volt jellemző ez a menzesz előtti barnázás. Utánaolvasva mindenféle hormonális problémát találtam, gondoltam is, hogy rá kell szánnom magam egy nőgyógyászra. Persze amint megjött, már le is beszéltem magam róla, de amikor a szokásos 7 nap helyett 9 napig elhúzódott a menzeszem, és jóval erősebb volt, mint szokott, újra gyanakodni kezdtem, hogy valami nem stimmel. Amint elmúlt, megcsináltam a tesztet, ami negatív lett. Másnap megkérdezték, nem vagyok-e terhes, mert olyan szép lett az arcom. De hát én biztos voltam benne, hogy nem, hiszen a teszt is azt mutatta. A nődokit halogattam...Azt mondtam, ha a következő menzi is ilyen fura lesz, elmegyek hozzá. De a következő menzesz nem jött meg. Kb. 4-5 nappal a kimaradt menzesz után újra csináltam egy tesztet, és akkor már egyértelműen ott volt a két csík. Furán kezdődött a terhesség, rémisztgettek is vele, hogy ennyi vérzéssel biztos van valami rendellenesség, de voltam egy csomó ultrahangon, az Istenhegyen is, és eddig mindent rendben találtak. 8 hónapos terhes vagyok
Ezt csak arra írom, hogy nekem pl. pont a menzeszem első napján volt a beágyazódás, de utána meg is jött ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!