Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » EZ lehet a beágyazódási vérzés?

EZ lehet a beágyazódási vérzés?

Figyelt kérdés
A múlt havi menzeszem kimaradt, 13-ára vártam azóta eltelt ugye 22 nap. Most nagyon enyhe rózsaszínes folyásom van, ez lehet a beágyazódási vérzés, vagy annak még az előző mensi előtt kellet lennie? A párommal nagyon szeretnénk már babócát! :)Egyébként a kimaradt után csináltam két tesztet, mind 2 negatív lett:(
2012. márc. 6. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a menstruációd 28 napos, akkor ha jól számoltam, akkor január 16-án volt meg utoljára. Ha azóta sem jött meg, akkor 7 hetes lehetsz. A beágyazódásnak be kellett már fejeződnie. Nem tudom mikor csináltad a teszteket, de szerintem érdemes lenne felkerened a nőgyógyászodat, hogy UH vizsgálattal tisztázni tudja a helyzetet. Addig is vigyázz magadra/magatokra! Szorítok, hogy jó hírt kapjál!
2012. márc. 6. 22:40
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:):) egyébként 13-án jöttmeg utoljára éscsak mostvan valamicske viszont a következőig úgyszámoltam vanmég 4-6 nap
2012. márc. 6. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi újság kedves kérdező?
2012. márc. 11. 18:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos megjött:( de sebaj próbálkozunk csak összejön valahogy:)
2012. márc. 21. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!